parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 عنوان سلام خانما دخترم ۱۱ سالشه 2591 بازدید | 63 پست سلام خانما دخترم ۱۱ سالشه زیر بقلاش مو یکم در اورده شمادختراتون دراین سن همینطوری بودن مهربان باش شاید فردایی نباشد 1400/12/24 | 19:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denniiz عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 1871 بله شیو کنه اخطار🚫 با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 اره دیگ کم کم سروع میکنه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
جیگربابامم عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1904 مجردم ولی بله گلم دیگه از همین سن کم کم به بلوغ میرسه و طبیعیه🙂 ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕
littlemermaid عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 35 دختر شما که خوبه موقع بلوغشونه. خواهر من هشت سالگی رویش مو داشت I saw the life inside your eyes
نادان عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 395 طبیعیه😊 [کلمات] بیشتر از گلوله ها آدم میکشن:/کاربری دست دونفره
آرزو۱۳۸٠ عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 1529 11 😑من 16 سالگی جوونه زدن موهاش سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 اره دیگه یواش بواش پریودم میشه خیلی نگران بودم مهربان باش شاید فردایی نباشد
parvanakk مدیر استارتر عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 3262 اگر که پریود شه دیگه کلا اره باید بزارید بزنه اره دیگه فکنم سال اینده دیگه پریود میشه چون من ۱۲ سالگی پریود شدم مهربان باش شاید فردایی نباشد
گلیgoliiii عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 1221 خیلی نگران بودم نه طبیعیه من خودم یازده سالگی پریود شدم انسان باشیـــم..!😊