2777
2789
عنوان

زن سپهر حیدری

| مشاهده متن کامل بحث + 7883 بازدید | 108 پست
معیار های زیبایی تون چیه دقیقا 😣

قشنگه خداییش

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کجاش قشنگه همه جایش عملی اهههه

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅
قشنگه خداییش

کسی که بدون عمل قشنگ باشه بهش میگن قشنگ بعد خیلی مصنوعی 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

ببینید من قبول ندارم اینک میگن طرف عملیه یا پراز ارایش من خودم عمل زیبایی نکردم ولی بنظرم دنیای ارایشم داشته باشی زمینه صورتت اگ ناز نباشه چهره جالبی ازش در نمیاد بنظرم اونا خوشگلن و خوشگلتر میشن عملم ک میکنن بازم فرم صورتشون خوشگله چطور خیلیا باهزار تا عمل باز قشنگ نمیشن؟چون فیسشون کلا همینطوره الان لیشونم بنظرم پس زمینه صورتش قشنگ بوده حالا یه عملاییم کرده زیباتر شده

خدایا عاشقتم😍

😐

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

کاری ب آرایش ترسناکش ندارم ولی اینجام لباش درشته دماغش قلمی فکش هم زاویه داره یعنی چندیدن ساله ک عمل کرده؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
تو چی میگی بابا

😶