2777
2789
عنوان

پسرا میخان که ....😒😒😒😒😑😑😑

175 بازدید | 16 پست

پسرا یا میخان که دختره روبند ببنده چادر عربی چشماشم بپوشونه که حالا یا قشر مذهبی ان یا غیرتی به قول خودشون ! یا نه انتظار یه دختر سانتی مانتال با رنگ مو و صورت ژل زده و آرایش و کلا خوشتیپ باشه 😄 حالا من یه دختر عادی ام . با خانوادم زندگی میکنم ، تنها نمیرم شمال، مهمونی نرفتم هیچوقت ، با خانوادمم . تو خونه ام ؛ دوست پسرم نداشتم تاحالا کلا تو محیطی بزرگ شدم که همه دختر بودن ، دانشگاه دخترونه محل کار دخترونه. هیچکس خوشش از من نمیاد ! شما تاحالا یه دختر عادی ندیدین ؟؟؟؟؟ با مانتو و شلوار و شال ؟؟ با خانواده ش فقط بره بیرون به میل خودش اونم .‌بنظرتون چه تغییری باید ایجاد کنم ؟؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺💔💔💔بنظرتون من دتتر عادی قدیمی شدم ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان اکثر پسرا ن دوست پسر داشتن قبل از ازدواج دخترا مهمه واسشون ن هیچی چون خودشون داشتن

آره خیلی خوب میشد اگه این قضیه واسه همه آزاد بود اما خب واسه من نیست .

چرا میگی دختر عادی ندیدین تا حالا؟؟ انگار همه دخترا غیر عادین

منظور پوشش متوسط و عادی . یعنی روسری و شال و مانتو . نه روسدی تا وسط چشم ، نه شلوار قد ۹۰ .... بنظرم قدیمب شدم دیگه 😄😅

من نمیگم تا حالا دوس پسر نداشتم فقط یکی داشتم ولی خب تو این دوره زمونه بنظر من داشتن دوس پسر خوبه نه ازون پسرای هول دنبال مهمونی پسر نجیب و کاری که به ازدواج فک کنه متاسفانع موجود نیس😅

❤️💍

من نمیگم تا حالا دوس پسر نداشتم فقط یکی داشتم ولی خب تو این دوره زمونه بنظر من داشتن دوس پسر خوبه نه ...

بیخیال این بحث شو . من هیچ پیشنهادی ندارم ، نه خواستگار دارم نه خاطرخواه .... خودم باید التماس کنم ؟؟؟؟!!!!

بیخیال این بحث شو . من هیچ پیشنهادی ندارم ، نه خواستگار دارم نه خاطرخواه .... خودم باید التماس کنم ؟ ...

والا منم هم شرایط شمام البته من هر پسری به دلم نمیشینع از یه پسره خیلی خوشم اومده میخوام برم محترمانه بهش پیشنهاد بدم

❤️💍