2777
2789
عنوان

خانما ترس دختر ۴سالم کمممممک

191 بازدید | 17 پست

ماهی عید دخترم مرد من احمقم انداختم توی دستشویی الان دخترم میترسه بره دستشویی یه هفتست درگیرم آنقدر خودش میگیره اونوقت میگه بیا بشین تو دستشویی یا بیا دستم بگیر از چاه توالت میترسه چکارکنم 

خدایا ممنونم

الان دخترت فکر میکنه هرکی بمیره میندازنش تو چاه مستراب

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایییی جانم🤩 خب بگو بهش آب بگیر دیگه آب میبره نترس یا برو یکی دیگه بخر بگو ماهیت برگشته نمیدونم والا تاحالا اینجور برام پیش نیومده😁

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

ماهی بگیر بزار براش

بگو اینهاش 

فرشته ها اوردنش

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
الان دخترت فکر میکنه هرکی بمیره میندازنش تو چاه مستراب

واییییییی😂😂😂😂

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
الکی بگو دیشب که تو خواب بودی به بابا گفتم درآوردش برد انداخت توی دریا اونجا دوباره زنده میشه وشنا م ...

از دستشویی میترسه میگه ماهی میاد بالا چکارکنم ؟؟

خدایا ممنونم
گفتم که الکی بگو دیشب که خواب بودی بابا ماهی رو درآورد برد بیرون دیگه نمیترسه

خدا خیرت بده همین کارمیکنم برم یه ماهی  دیگه بخرم پس ممنون عزیزم 

خدایا ممنونم