2777
2789
عنوان

کدوم مدل زن هستی؟

171 بازدید | 14 پست

براساس روانشناسی یونگ روان ما در بدو تولد مثل لوح سفید نیست هرکس علایق وخواسته های متفاوتی داره این تفاوت در بازی کردن بچه ها مشهود تره

ببنید کدوم شخصیت زن به شما نزدیکتره 

آتنا : برخی از زنان هستند که دارای حس نظم و برنامه ریزی می باشند و به راحتی در مشاغل سازمانی قرار می گیرند و دارای اعتماد به نفس بالا و قوی در زندگی فردی خود می باشند

آرتمیس : دسته ی دیگری از زنان دارای حس ماجراجویی فراوان، همراه با انرژی جسمانی فراوان که معمولا از آن در ورزش و سفر و ماجراجویی در دل طبیعت بهره می گیرند

هستیا : گونه ای از زنان دارای انرژی معنوی خاصی می باشند که آنها را در پرداختن به مسائل روحی و روحانی یاری می رساند. این قبیل افراد حالت های درون گرایانه خاصی دارند و متمایل به فعالیت های خاص معنوی و اعتقادی هستند

هرا : این قبیل زنان تمایل شدید به ازدواج و همسر گزینی دارند و دارای تعهد فراوان در زندگی زناشوئی هستند. این افراد معمولا از درجه ی بالای تعهد در  محیط اداری و سازمانی برخوردارند و سازمان خود را به مثابه خانه ی دوم خود می پندارند

دیمیتر : دسته ای از زنان تمایل به تغذیه کنندگی و حمایت فراوان از فرزندان و خانواده ی خود و اطرافیان دارند. این قبیل افراد، انرژی باروری و زایندگی خود را در جهت پرورش فرزندان خود به کار می گیرند و همیشه مطبخی گرم در خانه ی خود دارند

پرسفون : گونه ی دیگری از زنان، توانایی های بالقوه در رشد و پیشرفت و طی کردن مسیر صفر تا صد را دارند. اصطلاحا اینها همان زنانی هستند که همیشه پشت یک مرد موفق پنهانند. تونایی های ذاتی این افراد در برقراری ارتباط با ناخودآگاه خود بی نظیر است و این افراد به گونه ی خاصی می توانند خود را با شرایط ناهمسان سازگاری دهند

آفرودیت : و در نهایت شماری از زنان در طبقه بندی زنانی قرار می گیرند که دارای انرژی عشق و شور جنسی می باشند

هر زنی برای وارد شدن در یک رابطه ی زناشویی، می بایست انرژی شور جنسی را در خود به منصه ی ظهور در آورد. این گونه از زنان اصطلاحا کیمیاگر هستند و با انرزی عشق خود، مس وجود را به طلا تبدیل می کنند

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

من دوبار تستش و گرفتم افرویدت شدم 

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

من تیپ غالبم آرتمیسه ولی نمره آتنا و هستیام بالا بود و به هم نزدیک این سه تا

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوبار تستش و گرفتم افرویدت شدم 

منم دقیقا دو سه بار تست زدم و آفرودیت شدم و ارتمیس هم رتبه دوم بود

ولی کلا شوهرم همیشه میگه تو انگار مردها هستی لوندی نداری

واقعا نمیفهمم 🤦‍♀️🥴چطور ممکنه

منم دقیقا دو سه بار تست زدم و آفرودیت شدم و ارتمیس هم رتبه دوم بود ولی کلا شوهرم همیشه میگه تو انگا ...

منم هرچی فکر میکنم نمیتونم افرویدت باشم 

ولی بعد دوبار دیگه نمیشه حرفی زد 

هی میخوام جنگجو بشم نمیشه😐

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
منم هرچی فکر میکنم نمیتونم افرویدت باشم  ولی بعد دوبار دیگه نمیشه حرفی زد  هی میخوام جنگ ...

اره مث من 

معلوم نیس چجوریه🤭🥴

؟؟؟؟؟🙄🙄🙄

حالا مثلا نمیشه ی خانم ،ترکیبی از همه اینها یا حداقل دوسه تااز این  دسته بندیها باویژگیهای شخصیتی مختلف باشه؟ من دیدم که بوده .پس نمیشه ی قالب مشخص برای یک نفر تعیین کرد

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

اره مث من  معلوم نیس چجوریه🤭🥴

فکر کنم درونمون این شکلیه ولی باید اتیشش شعله ور بشه.

هنوز رو نکردیمش فقط برای اشخاص خاصی که ارزششمون و بدونن رو میشه. 

اخه تو این زمونه نمیشه 

؟؟؟؟؟🙄🙄🙄 حالا مثلا نمیشه ی خانم ،ترکیبی از همه اینها یا حداقل دوسه تااز این  دسته بندیها با ...

اره ک میشه

باید تست بزنی

تو هر زن دو سه مورد اینا هست و رتبه بندی داره

اینجا منظورش شخصیت غالبه 

فکر کنم درونمون این شکلیه ولی باید اتیشش شعله ور بشه. هنوز رو نکردیمش فقط برای اشخاص خاصی که ارزششم ...

افرین درست میگی

منم ب همسرم گفتم بسکه خودت عصبی و سفت و سختی من اینجوری شدم

افرین درست میگی منم ب همسرم گفتم بسکه خودت عصبی و سفت و سختی من اینجوری شدم

اره این تصویر درونی ماست و اگاهانه رو نمیشه .جزو ذات اگر شخص واقعی و مورد اعتماد باشه خود به خود رو میشه