2777
2789
عنوان

شروع شد؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست

دیوار اتاق خوابم مشترک با دیوار پارک هست تختم هم چسبیده به همون دیوار 

یه دقیقه میام بخوابم با اکلیل سرنج میکوبن دیواره از خواب میپرم 

دیوانم کردن یک ماهه 

میگن چشام سگ داره   
کدوم شهری؟؟؟؟

یزد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکر خدا همه چی آرومه. نمی‌دونم مردم شعورشون ارتقا پیدا کرده یا من گوشم مشکل پیدا کرده یا به خاطر سر ...

مگه کجایی که انقدر سرده

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
شکر خدا همه چی آرومه. نمی‌دونم مردم شعورشون ارتقا پیدا کرده یا من گوشم مشکل پیدا کرده یا به خاطر سر ...

نه گلم ترقه و اینا گرون شده😂😂

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        
مگه کجایی که انقدر سرده

چالوس

یخ کردم🥶🥶🥶

هوا مارو مسخره کرده.فازش با خودش معلوم نیست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فعلا خیررر

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
هیچجای دنیا واسه شادی نمیزنن همدیگرو بترکونن.انگار جنگه یطرف بمب میندازن یه طرف تی ان تی😕😂مسلسلشون ...

همین نشون میده که دنیا باید از ما بترسه 😆😆ما توی خوشی هامون اینیم توی جنگ چه میکنیم😁

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
😂😂😂

من جرات ندارم پامو از خونه بزارم بیرون از این صداها بیزارم و میترسم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم