magnumghol مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12308 عنوان شروع شد؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست بچه ها تو محله شما انفجارها شروع شد؟؟؟؟؟تهران که خبری نیست.......من تازه از بیرون اومدم 😄😄😄😄ولی اخبار گفت تا الان ۳۶۰ مجروح داشته چهارشنبه سوری من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد 1400/12/24 | 16:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه1111 عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 15496 دیوار اتاق خوابم مشترک با دیوار پارک هست تختم هم چسبیده به همون دیوار یه دقیقه میام بخوابم با اکلیل سرنج میکوبن دیواره از خواب میپرم دیوانم کردن یک ماهه میگن چشام سگ داره
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41643 کدوم شهری؟؟؟؟ یزد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12308 شکر خدا همه چی آرومه. نمیدونم مردم شعورشون ارتقا پیدا کرده یا من گوشم مشکل پیدا کرده یا به خاطر سر ... مگه کجایی که انقدر سرده من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43591 من دزفولم از دیشب شروع شده در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
zhr_81 عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 1423 شکر خدا همه چی آرومه. نمیدونم مردم شعورشون ارتقا پیدا کرده یا من گوشم مشکل پیدا کرده یا به خاطر سر ... نه گلم ترقه و اینا گرون شده😂😂 با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38804 مگه کجایی که انقدر سرده چالوسیخ کردم🥶🥶🥶هوا مارو مسخره کرده.فازش با خودش معلوم نیست ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
00hj00 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8282 فعلا خیررر ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
مهسا۱۳۹۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5938 هیچجای دنیا واسه شادی نمیزنن همدیگرو بترکونن.انگار جنگه یطرف بمب میندازن یه طرف تی ان تی😕😂مسلسلشون ... همین نشون میده که دنیا باید از ما بترسه 😆😆ما توی خوشی هامون اینیم توی جنگ چه میکنیم😁 خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
mahtab002 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1374 همین نشون میده که دنیا باید از ما بترسه 😆😆ما توی خوشی هامون اینیم توی جنگ چه میکنیم😁 😂😂😂
مهسا۱۳۹۳ عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 5938 😂😂😂 من جرات ندارم پامو از خونه بزارم بیرون از این صداها بیزارم و میترسم خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
mahtab002 عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 1374 من جرات ندارم پامو از خونه بزارم بیرون از این صداها بیزارم و میترسم منم نمیرم بیزون میترسم.اتفاق یکباره دیگه