2777
2789

یه سوال دارم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

من دارم می‌بینم بفرما

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
من دارم می‌بینم بفرما

وااای چه خوب بالاخره یکی پیدا شد ،میگم من چند قسمت اولشو دیدم فعلا وقت ندارم ادامه بدم اما یه سوال ذهنمو درگیر کرده 

اسرا مگه برای اوزان چیکار کرده که بهش نمیگه؟؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چه خوب بالاخره یکی پیدا شد ،میگم من چند قسمت اولشو دیدم فعلا وقت ندارم ادامه بدم اما یه سوال ذ ...

برای اوزان کاری نکرده فقط اسرا حامله بوده و به‌خاطر کار کردن زیاد بچه‌اش سقط می‌شه از طرفی یه جا نشون داد که اسرا اوزان رو از خونه بیرون می‌کنه بعدا می‌فهمن که درواقع طلبکارا اومدن کل خونه رو خالی کردن بردن اسرا به خاطر این به اوزان اجازه نداده بیاد داخل.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
برای اوزان کاری نکرده فقط اسرا حامله بوده و به‌خاطر کار کردن زیاد بچه‌اش سقط می‌شه از طرفی یه جا نشو ...

اهاااا،مرسی🤍🤍🤍

برای اوزان کاری نکرده فقط اسرا حامله بوده و به‌خاطر کار کردن زیاد بچه‌اش سقط می‌شه از طرفی یه جا نشو ...

قسمتی که اینا رو میگه نکی دونی قسمت چنده؟

قسمتی که اینا رو میگه نکی دونی قسمت چنده؟

نه یادم نیست.