2777
2789
عنوان

سبزه ماش

303 بازدید | 8 پست

چهارشنبه سوری مبارک 

دوستان هرکس سبزه ماش انداخته عکس بذاره تو چ مرحله ایه 

من امروز جوونه هام رو گذاشتم پشت پنجره 

سبز میشه تا عید؟

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره من از ۱۵ گذاشتم،خیلی بلند شد امروز داره کج و پژمرده میشه،باز از پریشب گذاشتم فک کنم تا عید خوب بشه،کلا اگه مرتب آب بخوره و جاش نسبتا نور داشته باشه و گرم باشه،هفت هشت روزه بلند میشه(منظورم از اول خیسوندن بذر تا سبز شدنه)

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
آره من از ۱۵ گذاشتم،خیلی بلند شد امروز داره کج و پژمرده میشه،باز از پریشب گذاشتم فک کنم تا عید خوب ب ...

تو اتاقی ک نور داره زیاد گرم نیس ،میشه شبا بیارم بذارم کنار بخاری؟

هنوز سبز نشدن اصن    میگم گرمشون کنم زود سبز شن

بنظرم رمزش آب دادنه،من ی آب پاش گذاشتم کنارش،هر موقع یادم میومد،تقریبا هر دو سه ساعت،میرفتم آب میپاشیدم روشون،تا وقتی ک سبز شدن و یکی دوستانت قد کشیدن،بعد از اون علاوه بر ابپاشی،روزی چند بار ظرفش رو پر آب میکردم و خالی میکردم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بنظرم رمزش آب دادنه،من ی آب پاش گذاشتم کنارش،هر موقع یادم میومد،تقریبا هر دو سه ساعت،میرفتم آب میپاش ...

حتما این کارارو میکنم ممنون.الان رفتم دستمال رو برداشتم با دستم آب پاشیدم و پلاستیک فریزر گذاشتم روش