2777
2789
عنوان

اقدام

118 بازدید | 6 پست

سلام من اقدام داشتم 

علائم تهوع و خوش اومدن از چیزی که بدم می اومد و بد اومدن از بو گرفتگی و... داشتم سینه هامم بدجوری درد میکرد 

یه روز از موعد آخرین پری گذشت امروز لکه قهوه ایی دیدم چی میتونه باشه پری داره میاد یا لایه گزینه ایی؟

خدايا شكرت😍

من تاحالا نشده بود قبل پری لکه قهوه ایی ببینم همیشه صورتی و همون روز یه فرداش پری میاد 

اینبارم روز ۱۵ پری این لکه دیدم اما بعدش نیومد تا الان که قهوه ایی دیدم

خدايا شكرت😍
من تاحالا نشده بود قبل پری لکه قهوه ایی ببینم همیشه صورتی و همون روز یه فرداش پری میاد  اینبار ...

دوره هاتون چند روزه اس؟؟؟ الان عقب انداختین یا هنوز نگذشت از موعدتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه روز ۱۵ سیکل برا لانه گزینی زوده فکر کنم چون ۱۵ تازه تخمک گذاری تموم میشه .. لکه بینی لانه گزینی اکثرا ۱۰ روز بعداز تخمک گذاریه. 

دوره هام ۲۸ روزه اس 

این اقدام دوم بود تو اقدام اول ۲۲ روز شدم یعنی جلو انداختم الان از اون یه روز گذشت

خدايا شكرت😍
آخه روز ۱۵ سیکل برا لانه گزینی زوده فکر کنم چون ۱۵ تازه تخمک گذاری تموم میشه .. لکه بینی لانه گزینی ...

نه بعد اون چیزی نبود بعد تازه من حساس شدم شاید فک کردم اما این قهوه ایی امروز قشنگ واضحه انداز یه نقطه کوچولو دیدم به دستمال کاغذی

خدايا شكرت😍

[QUOTE=2303276 19]نه بعد اون چیزی نبود بعد تازه من حساس شدم شاید فک کردم اما این قهوه ایی امروز قشنگ واضحه انداز یه نق ...[/QUOTE]

اگه ۲۸ روزه اس احتمال داره این لکه ها برا لانه گزینی باشه. خیلی مراقب خودت باش تا ببینی فردا پس فردا میشی که یانه .

انشاالله که خیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز