2777
2789
عنوان

ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
خواهر منم پریودش عقب افتاد همشم می‌خوابید.تست داد مثبت شد

ای وای😔😔😔

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم

من این ماه 20روز عقب انداختم بعدش پریود شدم ولی حجمش کمتر شده بود پرسیدم گفتن چون دیر شدی اینجوره من بخاطر استرس زیاد عقب انداخته بودم و تغییرات آب و هوا تغییر فصل هم هست. من انقدر بی بی چک زده بودم که داشتم دیونه میشدم همش استرس بارداری داشتم حتی دیروزم بعد تموم شدن پریودم زدم  آنقدر که اینجا گفتن حجم پریود کم باشه احتمال بارداری هست البته من 2روز اول زیاد بود روزسوم کمتر شد انگار قطع و وصل میشد شب تا صبح قطع بود بعد ظهر تاعصر می اومد اصلا 1وضعی داشتم روز آخر درحد لک بود تازه دیروز پاک شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای😔😔😔

مگه جلوگیری نداشتی؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مگه جلوگیری نداشتی؟

طبیعی .ولی میگن بازم امکانش هست

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
من این ماه 20روز عقب انداختم بعدش پریود شدم ولی حجمش کمتر شده بود پرسیدم گفتن چون دیر شدی اینجوره من ...

منم دقیقا اونطوری پریود میشم ولی اینبار نشدم حالم اونقدر بده که نگو داغونم.اصلا موقعیت حاملگی ندلرم 

طبیعی .ولی میگن بازم امکانش هست

کاش یه تست بدی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
منم دقیقا اونطوری پریود میشم ولی اینبار نشدم حالم اونقدر بده که نگو داغونم.اصلا موقعیت حاملگی ندلرم& ...

نگران نباش همین استرس نمیزاره بیاد.. من اصلا اقدام نبودم باورت میشه کلا رابطم 14یا15بهمن بوده که اونم مطمئنم چیزی نشد بعدش من اومدم خونه پدرم چون آب و هوام عوض شد و استرس زیادی داشتم نشدم بعدش هم که شدم اینجور بود ولی من معذرت میخام قشنگ خون قرمز و تازه بود تو 2روز اول 1بسته پد تموم کردم ولی روز سوم دیگه قطع و وصل شد دوباره روز چهارم درد داشتم و اومد بعدش شد لکه بینی. دیروز پاک شدم. آنقدر ترسیدم دیروز هم بی بی چک زدم.. کلا توهم زدم نمیدونم چرا... الان استرست بالاست انشالله که باردار نیستی.. من هروقت استرسم زیاد میشه کل زندگیم بهم میریزه

اسی تست زدی؟چی شد؟