2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم

174 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان 

من هشت روز از پریود ام گذشته و تو دومین ماه اقدام هستم از دیروز بعد از ظهر سمت چپ کنار نافم درد میکنه یه جورایی   تا حالا اینجور نبودم

ممکنه از علائم بارداری باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

احتمال زیاد بارداری

چرا بی بی چک نمیزاری 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدا کنه خریدم دیشب اما میترسم بازم منفی باشه

۸روز گزشته عزیزم ترس نداره 

من خودم تو ماه چهار اقدامم باردار شدم 

برو بزار الان انشاالله که باخبر خوش بیای 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
تو ماه چهار شدی واقعا من الان دو ماهه نشدم ترس تمام وجود ام رو برداسته

دقیق ماه چهارم اقدامم باردار شدم 

منم عین تو سمت راست وچپ شکمم درد میگرفت وبی بی چک گزاشتم مثبت شد 

توکلت ب خدا باشه گلی نترس برو بزار

مرسی عزیزم واقعا بهم قوت قلب دادی خدا نی نی تو واست حفظ کنه

فداتشم مرسی 😘

انشاالله که بارداری و خبر خوش بهم بدی😍

واسه منم دعا کن زود مادر بشم

الانشم مامان شدی خواهر