2789
خب تو تلاشتو بالاخره کردی حرفتو زدی؛/ضایع هم بشی حداقل میفهمی که باهاش نمی‌تونی وارد رابطه بشی از ای ...

اون موقع همین ۱ درصد امیدمم از دست میدم و کلا مطمئنم نمیتونم زندگی کنم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزدلم🙂بدیش اینه که آدم اصلا تکلیف خودشو نمیدونه 

بلاتکلیفی خیلی سخته

منم تو دوران مجردی مثلا از کسی خوشم میومد جرات نداشتن بهش بگم کلا تو خودم می‌ریختم میدیدمش دلم هری میریخت از این حالت‌های نوجوانی. ولی باور کن الان پخته نیستی شور بلوغ داری میخای یه کم صبر کن شاید بدی دیدی سرد شدی

ولی با شوهرم سنتی ازدواج کردیم بخدا راضیم میفهمم مرد یعنی چی و این بچه ننه های شلوار یعنی چی خخخخ

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت

باشه فداتشم 🙂

💓💓

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
اون موقع همین ۱ درصد امیدمم از دست میدم و کلا مطمئنم نمیتونم زندگی کنم..

خب بگی بهش بهتره دیگه اصلا شاید الکی امیدوار باشی شاید خودش کراش داره ما چه میدونیم😐🤷🏻‍♀️باید بهش بگی تا بفهمی

Follow your dream؛)
بلاتکلیفی خیلی سخته منم تو دوران مجردی مثلا از کسی خوشم میومد جرات نداشتن بهش بگم کلا تو خودم می‌ری ...

الان شاید شما باور نکنی ولی من از حسی که دارم مطمئنم برا بلوغ و نوجوانی نیست

18ساله عاشقم  ازدواج کردم ولی 😢😢

وااااا چقده سختههه دلم گرفت بخدا

اونم عاشقه چرا نرسیدین بهم هوووف

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت

وااااا چقده سختههه دلم گرفت بخدا اونم عاشقه چرا نرسیدین بهم هوووف

نه اون منو نخواست، من هیچوقت مثل سابق نشدم، هيچوقت نتونستم خوب و شاد زندگی کنم تازگی هم مریض شدم باید حتما قرص خواب بخورم 

خیلی سخته دعام کن نمیتونم فراموشش کنم 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
الان شاید شما باور نکنی ولی من از حسی که دارم مطمئنم برا بلوغ و نوجوانی نیست

مثلا اگه میبینی پسره خوبه و مثلا از این جلفا نیست خلاصه مرده زندگیه خب عاقلانه فکر کردی و عاشق شدی

نه اون منو نخواست، من هیچوقت مثل سابق نشدم، هيچوقت نتونستم خوب و شاد زندگی کنم تازگی هم مریض شدم بای ...

وااااایییییی کجاییی بیام بغلت کنم بمیرم الهییی