2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره انقد حالم بده...

حالت بد نباشه عزیزم 

من 18ساله غم دارم 💔💔اگه عشقت واقعی باشه دیگه فارغ نمیشی گیر افتادی تا ابد، اگه دوطرفه باشه خوش بحال جفتتون ولی اگه نباشه خیلی متاسفم 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
پسر عموی مامانبزرگم

درکت میکنم عاشقی خیلی سخته

من عاشق شوهرمم بازم اذیت میشم

تو که هنوز نگفتی چقده سخته آرزوی بهترینا رو دارم برات

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت

حالت بد نباشه عزیزم  من 18ساله غم دارم 💔💔اگه عشقت واقعی باشه دیگه فارغ نمیشی گیر افتادی تا ا ...

۱۸ سالته

یا ۱۸ ساله عاشقی

چرا ازدواج نمیکنی خسته سخته کهههه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت

متاسفانه اون منو به چشم بچه میبینه  و دوطرفه ام نیس...

😢😢😢

خدا بزرگه 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
۱۸ سالته یا ۱۸ ساله عاشقی چرا ازدواج نمیکنی خسته سخته کهههه

18ساله عاشقم 

ازدواج کردم ولی 😢😢

میترسم بگم ضایع شم اون موقع از این خیلی بدتر میشم بعد  چت مال  دیشبه الان چی بگم اگه فام ...

خب تو تلاشتو بالاخره کردی حرفتو زدی؛/ضایع هم بشی حداقل میفهمی که باهاش نمی‌تونی وارد رابطه بشی از این سردرگمی در میای

Follow your dream؛)
🥺🥺

توکل کن به خدا چند تا آیه قران هست بخون مثلا میگن سوره طلاق خیلی خوبه