2777
2789
عنوان

تمیز کاری🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

259 بازدید | 27 پست

سلااااام

دوستان من کارام و کردم فقد باید مرتب تر بشه 

ینی یه دستمالی بکشم جارو بکشم مرتب کنم

خونه تکونیم و کردم یه هفته ای میشه 

الان واقعا دیگ دلم نمیخواد کار کنم 

ولی میگم همه چی سر جاش باشه الان 

انرژی بدین بهم پاشم😥

کم مونده دیگه کارتو بکن بعد اون راحت

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کم مونده دیگه کارتو بکن بعد اون راحت

هعی خواهر من یه ماهه همش میکنم از یه طرف دیگ کثیف میشه دوباره از اول میکنم

ولی خوشبختانه خونه از ته تمیزه فقد ریزه کاری داره

هعی خواهر من یه ماهه همش میکنم از یه طرف دیگ کثیف میشه دوباره از اول میکنم ولی خوشبختانه خونه از ته ...

خب دا اونو ک منم مشکل دارم 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من استراحت مطلقم،آرزومه بتونم بلند شم کارامو انجام بدم لطفا بلند شو گوشیتو بزار کنار🌱

چشم 

یه حس خوبی گرفتم بعد این تاپیک 

من میرم الان 

با خونه خیلییی تمیز برمیگردم 

منتظرم باشید😂🚶‍♀️

شماهایی که خونه تکونی میکنین بچه ندارین؟؟ من یه پسر ۴ ساله دارم اصلا نرسیدم کار خونه تکونی بکنم، فقط در حد کارای روز مره و جمع جور کردن و پخت و پز ظرف و کارای پسرم، دیشبم سالگردمون بود هم رفتم خرید هم کیک پختم هم شام درس کردم نمی رسم اصلا

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
شماهایی که خونه تکونی میکنین بچه ندارین؟؟ من یه پسر ۴ ساله دارم اصلا نرسیدم کار خونه تکونی بکنم، فقط ...

من بچه ندارم.اره دیگه بچه دارا همینن اگه تونستی کمکی بگیر یه روزه تمیزشه تموم شه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من بچه ندارم.اره دیگه بچه دارا همینن اگه تونستی کمکی بگیر یه روزه تمیزشه تموم شه

نه ندارم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2790
2778
2791
2779
2792