2777
2789
عنوان

کیاخرید عید نکردن

412 بازدید | 34 پست

من هیچی هیچی نخریدم نه لباس نه کیف وکفش هیچیییی تازه از بیمارستان هم مرخص شدم استراحت مطلق داده دکتر بخاطر اینکه کیست بزرگ تو تخمدانم دارم هر لحظه امکان داره بترکه واسه بچمم هیچی نخریدم🥺🥺🥺دلم یه عالمه گریه میخاد خونمم افتضاح بهم ریختس هیچ ذوق و شوقی ندارم چون پول نداریم حتی یدونه جوراب بخرم😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا همیشه سالم و سلامت باشید

و امیال سال پر برکت و پر پولی برات باشه عزیزم ♥️

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

نخریدم هیچی مهمم نیس برام

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

عزیزم تنت سلامت باشه 

منم هیییچی نخریدم بخدا 

سلامتی ک داشته باشی انشالله بعد عید یا  حالا توی ایام عید هم خونه تمیز میکنی هم خرید میکنی 

دیر نمیشه عزیز جان

عید هم هیچ خبری نیست 

🧸🤎

منم همبن طور امروزم طلاقم تموم شد هیچیم نگرفتم

خوش بحالت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........