2777
2789
عنوان

چطوری زنگ میزنید؟

87 بازدید | 10 پست

نامزدم دیروز بهم گفت مادرش پاش پیچ خورده گفتم از طرف من باهاش احوال پرسی کنه.بعد امروز صب شمارشو بم داده ک خودم زنگ بزنم اما من واقعا بشدتتت خجالتی و کم حرفم و اصلا نمیدونم چی باید بگم.ینی میدونم ولی وقت گفتن برسه هول میشم کلا گند میزنم:(حتی روز مادرم بهش تبریک نگفتم ن به خاطر اینکه بدم بیاد ازش اتفاقا خیلی خوشم میاد ولی واقعا خیلی برام سخته حرف زدن🥲💔

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜

اگه خانواده خودت در جریان نامزدیتن زنگ بزن وگرنه بی خیال شو

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درون گراها از مکالمه تلفنی بیزارن 

من کلا از حرف زدن بیزارم ای کاش فقط تلفن بود...

من فقط به ارتباط چشمی اعتقاد دارم🥲

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
اگه خانواده خودت در جریان نامزدیتن زنگ بزن وگرنه بی خیال شو

هستن🥲

آروم باش فک کن داری با مامان خودت حرف میزنی😁

اونجوری ک اصلن اون راحت با مامان من حرف میزنه بش میگه مادر ولی من قراره بش بگم خاله اصن نمیتونم💔😂

اینجور ازت بدشون میاد دیگه کم کم

ن اخه واقعا مشکلی نداریم اونا خیلی منو دوس دارن منم خیلی ولی مشکل اینجاس اونا ابراز میکنن ولی من نمیتونم

اونجوری ک اصلن اون راحت با مامان من حرف میزنه بش میگه مادر ولی من قراره بش بگم خاله اصن نمیتونم💔😂

منم شوهرم به مامانم میگه مامان ولی من راحتم باهاش اسم کوچیک مامانشو صدا میزنم😐😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
منم شوهرم به مامانم میگه مامان ولی من راحتم باهاش اسم کوچیک مامانشو صدا میزنم😐😂

ایول😂👌🏻