۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
کنار نزاشتم خریدمو کردم مال خودم ۲۸۰۰شد پسرم ۱تومن شانسی یجا آف زده بود همشو تو آف خریدم ...
خوب خریدی...انقد همه چی گرونه آدم میمونه چیکار کنه
خوب خریدی...انقد همه چی گرونه آدم میمونه چیکار کنه
آره واقعا هم خودم خوب خریدم هم برا پسرم
خودمم اکثر چیزامو از آف خریدم دوتا دوتا برداشتم
مثلا دوتا مانتو ۹۰۰
دوتا کیف ۴۰۰
دوتا کفش ۵۰۰
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
واقعا حساب نكردم من همينجوري لابه لاي خريدهاي عادي ام خريد عيد هم كردم مثلا سه تا مانتو خريدم اما تو مهر و ابان خريدم دوتا كيف خريدم تو دي ماه خريدم بعد تو اسفند وسط خريد عيدم پالتو هم خريدم براي سال بعد اينجوري نبوده كه بشينم حساب كنم اين مبلغ براي عيد هزينه شده اين مبلغ لباس زمستوني بوده اينقدر هم خرجهاي ديگه مثل پزشكي ام بوده فقط مجموع خرج كردم رو دارم اونم از موجودي كارتم ميدونم
من دو سال پیش همه جا رفتم مانتو مورد نظرم گیرم نیومد دیگه خودم میدوزم
دقیقا ..مانتوها خیلی بدرد نخور و الکی گرون شدن...من که زورم میاد پول بدم بهشون