2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با پر ک نیست خو ن مشکلی نیست....فقط موقع درست کردن قبلش داخل آب بجوشن پیاز بریز داخلش و زنجفیل ویکم لیمو ارده یکم جوش بیاد بعد ابشو بریز دور بشورش درستش کن

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

یکهفته؟؟؟ خراب شده دیگه اسی .مرغ نهایت ۳روز تو یخچال میمونه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

صد در صد خراب شده

حداکثر تا ۷۲ ساعت یعنی تا سه روز میشه توی یخچال نگه داشت ولی اگه توی فریزر میذاشتی که نه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

با پر ک نیست خو ن مشکلی نیست....فقط موقع درست کردن قبلش داخل آب بجوشن پیاز بریز داخلش و زنجفیل ویکم ...

الان این مرغ حتما فاسد شده یک هفته مرغ پخته تو یخچال خراب میشه چه برسه خام 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم

حالا من دیروز مرغ شکم پر گذاشته بودم فر چقد براش وقت گذاشتم موقع خوردن یه رونشو خوردیم شوهرم کتف وبالشو ورداشت بخوره بوی گندیدگی میداد همشو انداختم رفت. ازشب قبلش گذاشته بودمش توی آبلیمو خونه گرم بودفک کنم بخاطر این بوگرفته بود 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
الان این مرغ حتما فاسد شده یک هفته مرغ پخته تو یخچال خراب میشه چه برسه خام 

ببخشی دقت نکردم ک داخل یخچال بود😂داخل یخچال خو هزار درصد خرابه موندم مگه بوشو حس نمیکنه

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
حالا من دیروز مرغ شکم پر گذاشته بودم فر چقد براش وقت گذاشتم موقع خوردن یه رونشو خوردیم شوهرم کتف وبا ...

تو یخچال نذاشته بودی؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته