2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن ؟ 😕

231 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من ماه اول سقط داشتم دکتر شیاف پروژستر ن یا همون فرتیژست نوشت نمیدونم چرا بعدش من اومیکرون گرفتم دیگه استفاده نکردم الان دو هفته میگذره از سقط 

الان استفاده کنم تاثیری داره یا نه ؟ 

اگر وقفه بیفته بینش مشکلی داره ؟ 

جنین مشکل داشت سقط کردید؟!

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خودش سقط شد 

وای چه بد😔😔😔😔😔

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
بعد سقط شیاف پروژسترون استفاده کنی که چی بشه؟؟  این شیاف مال زمان بارداریه ک مادر خونریزی داره

نمیدونم حتی داروها رو بردم نشون دکتر دادم گفت درسته بعد تو نت سرچ کردم دیدم همه برا سقط نشدن استفاده میکنن 

ولی تو راهنما هم نوشته بود برای جلوگیری از خونریزی رحم و افسردگی بعد از سقط این آماده سازی رحم و ....

نمیدونم حتی داروها رو بردم نشون دکتر دادم گفت درسته بعد تو نت سرچ کردم دیدم همه برا سقط نشدن استفاده ...

من که 20هفته سقط کردم شیاف ندادن بهم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نمیدونم حتی داروها رو بردم نشون دکتر دادم گفت درسته بعد تو نت سرچ کردم دیدم همه برا سقط نشدن استفاده ...

آره دیگه هورمون زنانه هستن شیاف ها‌ 

رحمو آماده میکنن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

چرا سقط شد؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نمیدونم گلم 

من بچمو تو کاه پنجم مجبور شدم بخاطر اختلال در رشد سقط کنم 

دکتر بهم فقط آنتی بیوتیک داد و مولتی ویتامین و قرص آهن

چرا سقط شد؟

مشکل داشت خودم سقط کردم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اخه الان هم لک بینی دارم نمیدونم برا پریودیه یا نه 

اخه من پریود شده بودم بعد پریودی تست زدم مثبت بود ازمایش دادم مثبت بود بعد از چند روز دوباره خونریزی کردم سقط شد بعد از ده روز قطع شد الان باز دوباره لک بینی دارم گفتم شاید جلو خونریزی بگیره

اخه الان هم لک بینی دارم نمیدونم برا پریودیه یا نه  اخه من پریود شده بودم بعد پریودی تست زدم م ...

چی بگم تجربشو نداشتم اگه دکترت متخصصه داروهارو استفاده‌ کن

نمیدونم گلم  من بچمو تو کاه پنجم مجبور شدم بخاطر اختلال در رشد سقط کنم  دکتر بهم فقط آنت ...

عزیزم خیلی  ناراحت شدم 😕 برا منم با اینکه هیچی حس نکردم ازش ولی دلم براش شکست 😕 الان درک میکنم خانمای سقط کرده چرا بازم نارحت میشن