2777
2789
عنوان

خیلیپسیمونذاز مامانم دور شدم.

213 بازدید | 11 پست

دلم گرفته. از دست خانواده شوهرم فرار کردم. کلی دعوا کردم تا همسرم راصی شد. اینجا خونه خریدیم. خیلیخرجش کردیم. و گر ن بر میگشتم. 

خانواده همسرم خیلی دخالت میکنن ت کارامون. حتی الانم دور شدیم چون قبلش نگفته بودیم یهو اسباب فرستادیم بعد گفتیم. چیزی نشد بگن. تا اینکه این سری رفتیم خونشون بد دعوامون شد و خیی حرف بارم کردن. 

من دلم مامانم میخاد😢

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣خودمم کپ کردم. حالم بده 

من دقیق فهمیدم حرفاتو.از دست خانواده شوهرت رفتی غربت حالا دلت تنگه مادرته مادر ش اینا هم رفتی بخاطر رفتنتون پیچیدن بهت.وای خدا منم دلم میخوابرم کرج از دست این قوم حرف درار راحت شم ولی وابسته مادرمم 😶 

آهااان یافتم😅😂😂☹

نوشته خیلی پشیمونم از مامانم دور شدم

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
من دقیق فهمیدم حرفاتو.از دست خانواده شوهرت رفتی غربت حالا دلت تنگه مادرته مادر ش اینا هم رفتی بخاطر ...

این قوم اون سر دنیام بری ولت نمیکنن. از پیش مامانت تکون نخور 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️