بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک زوجی رو دیدم اینستا به خاطر کرونا عروسی نگرفته بودن فقط رفته بودن آرایشگاه و لباس اینا گرفته بودنو آتلیه رفته بودن پشیمونم نبودن
بالاخره با تمام سختی ها به هدف قشنگم رسیدم:)) دانشجو پزشکی🧡موفقیت شانسی نیس باید به دستش بیاری✋🏻♥️ اردیبهشت ماه بود که منو تنها گذاشتی🥺🖤 میشه برای شادی روح مامان قشنگم صلوات بفرستید
الان من بیشتر از یه ساله اومدم سر زندگیم ولی حتی پول کرایه لبای عروسم نداریم
نباید میومدی یا نهایت باید ی توافق میکردی کحتما برات جشن بگیرن الان هر عروسی ببینی دلت میخواد و این عذاب چون من خودم ی جشن نگرفتم و انقد اذیت شدم کبجاش سالگرد اردواحم جشن مثل عروسی گرفتم
نباید میومدی یا نهایت باید ی توافق میکردی کحتما برات جشن بگیرن الان هر عروسی ببینی دلت میخواد و این ...
مادرش گفته بود میگیرم حتی تالار گرفته بودیم کرونا شد من از اون تالار اصلا خوشم نمیومد یعنی اصلا عروسی میگرفت نظر منو نمیرسید منم گفتم اونجانمیخوام اونم نگرفت شوهرم اگه داشت خودش میگرفت