2789
عنوان

ابروریزی 😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 30 پست
من چند ساله باخانواده همسرم قطع ارتباطیم امروز خواهر شوهرم بعد از چند سال اومد خونمون دستشوییمونو چ ...

بی خیال دشویی 

اون موقع ک اومد خونه ات حست تنفر بود یا نه دلت میخواست آشتی کنی 

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار تو مهمونی خیر سرم رفتم یه جای خلوت که کسی نباشه و شلوارمو عوض کنم، بعد از تموم شدن کارم دیدم که دقیقا یه آینه رو به رومه که از در ورودی بهش دید دارن. 

ینی هرکی تو اون مدت از اونجا گذشته منو دیده 🥲

من هیچوقت حتی توی تنهایی و خلوتم کارای عجیب نمیکنم مثلا خیلیا دیدم میگن میریم تو اینه میرقصیم من نه ...

واااای😂😂😂😂

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اجی نگو دلم خووونه😢😢 تو اتاق بودم شوهرم تو پذیرایی بود لباسامو دراوردم که که اون یکی هارو تنم کنم ...

😂😂😂😂😂

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
بی خیال دشویی  اون موقع ک اومد خونه ات حست تنفر بود یا نه دلت میخواست آشتی کنی

ببخشیدا تنفر ولی خب به خاطریه کار بد مجبور شدم رواندرمانگر بگیرم واون زورم کرد آشتی کنم🤧😥😭

😂😂😂

یه بارم تو حموم بودم تیغه رو زمین بود حواسم نبود نشستم روووش یه جیغی کشیدم که بابام با شوهرم اومدن تو هی من جیغ میزنم نیاااا نیاااا اون میگع خفه شی الهی چته شوهرم داره میگه این چیه بابام میگه بهش بگو خفه خون بگیره شوهرم میگه چیزیش نیس برو مامانم از اون ور اومده خواست بیاد تو پاش لیز میخوره میوفته روم😂😂😂😂😂😂بابام میگه کور بدبخت نرووو تو لختهههه😂😂😂حالا مامانم پاش لیز خوردنی میخوره به شوهرم شوهرم سرش ترررررخ میخوره دیوااار😂😂😂😂منم اونجا زیرم تیغ😢😂😂😂

ببخشیدا تنفر ولی خب به خاطریه کار بد مجبور شدم رواندرمانگر بگیرم واون زورم کرد آشتی کنم🤧😥😭

منم با خواهرا شوهرم قهرم دلم میخواد دیدارمون بیفته ب قیامت در این حد نفرت دارم

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه