2777
2789
عنوان

التماس دعا🌼

36 بازدید | 5 پست

دوستان گلم بدجوری به بن بست خوردیم واقعا خستم و داغون.خواهش میکنم اگه دوست داشتید با دل های پاکتون برامون دعا کنید تو این روزهای عزیز و نزدیک عید که همه در بدو بدو عید هستند ما حوصله حتی خودمون هم نداریم 😭طفلی پسر کوچولوم😓.ان شالله همه حاجت روا شن ما هم از این شرایط تلخ و سخت نجات پیدا کنیم و دری به رومون باز شه🌷اگه دوست داشتین از تجاربتون از دعاها و توسل هایی که داشتین و حاجت گرفتین برام بنویسید ممنون میشم💚

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

من هروز نماز غفیله بین نمازمغرب وعشا میخونم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هروز نماز غفیله بین نمازمغرب وعشا میخونم 

مرسی عزیزم منم لطفا بعداز نمازت خیلی دعا کن🌷

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم خوبی ان شاءالله درست میشه همه چی و دلتون شاد میشه

سلام گلم قربان مهربانیت.ان شالله شادی نصیب دل مهربان شما هم بشه🌼