2777
2789
عنوان

عکس اتاق بچم❌❌❌

174 بازدید | 17 پست
بچه اولمه واین تخت ‌وکمدوکارکرده گرفتیم ومن رنگش زدم اماهمچی تمیزنشده توعکس تمیزترافتاده...

وضعیت مالیمون یکم ضعیفه الان ولی بازم خداروشکردستمون ب دهنمون میرسه...این دوتاهم باهم شد۷۵۰ک مامانم خریدوشوهرم گف خودم میگیرم سیسمونی روچیزای ضروری رو..مامانم هم کمی کمک کرد...

خیلی ذهنم درگیره نمیدونم کارم درسته یانه ک میرم کارکرده میگیرم وشوهرمودارم عادت میدم....چون میگه نداریم ک بخره ولی وقتی مجبوربشه بایدبخره.....فک میکنم کارم اشتباهه نمیدونم چرااینجوریم من.....

چجوریه بنظرتون؟؟هنوزبایدتمیزشه وروتختی بکشیم و....

امابنظرتون ببینن بقیه بخصوص خانواده شوهرم زشت نیس ک مشخصه کارکردس ..اگ کسی بپرسه چی بگم؟؟حالافامیلامونم درحدخودمونن....

چیکارکنم بنظرتون چ کاری درسته لطفایکی راهنمایی کنه خواهرانه❤️

کسی نیست ک چیزی یاده بهم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای ماهم باخانواده دختر...ولی کامل نمیتونن خانوادم

عیب نداره به هیچکدوم فشارنیار وسیله نوهم زودمیخوادکهنه شه دیگه خیلی چیزام توسیسمونی فقط یکی دوسال استفاده داره ان شالله وضع شوهرت بهترشد جبران میکنه وسایل خوب بعدامیخره برای بچه

اصلا مشخص نیست 

ان شاالله دستتون پول میاد بهترشو میخرین

ان شاالله نی نیت به سلامتی دنیا بیاد🌹🌹

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖