2777
2789
به این فکر کن اون شوهر آشغالت چقدر راحت بهت خیانت کرده و چقدر کوچیکت کرده اونوقت این حس بدت از بین م ...

اره گلم حق وحقوقمودارم میگیرم اماخیلی زندگیمودوست داشتم انابهم خیانت کرد

یعنی بازن دوم ساخت

باهردوشون ولی اون زن فکرمیکرد مرده عاشقشه مرده اززن دوم ۲باربچه دارمیشه به زنش میگه ازترس خونوادمه 

ولی ازین خانم بچه دارنمیشه به بهانه های مختلف جلوگیری میکرده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم حق وحقوقمودارم میگیرم اماخیلی زندگیمودوست داشتم انابهم خیانت کرد

ازکجافهمیدی زنش شده چقد اون زنه حقیره زن دوم شده خاک خدابرسرش

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
الان بیشتربازد اولیه خوبه یادومیه مرده

این خانم زن دوم شده بود بعدعقدش میفهمه شوهرش که اینهمه عاشقش بود به اجبارخونوادش زن داشته