2777
2789
سذم حبوووآورده رفته زن‌گرفته به خاطرهمین‌میخام جدبشم

زن گرفته 

ولش کن بره جداشو اصلاهم نترس 

اگه شوهرت ادم خوبیه دوسش داری برو سراغ زنه اززندگیت بندازش بیرون اگه نمیتونی اون چغرتره جداشوخواهربخاطرارامش خودت بچتم بزرگه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اره فکرشونمکردم انقدرسخت باشه من دوازده سال زندگی کردم خیلی سختمه

عمرتو به پاش گذاشتی اخر کار خودشو کرد

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آآجی منم دقیقا مثل توام 

عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکردم 

شوهرت هنوز بااون خانمس ؟جدانشدی؟

تویه تاپیک دیدم گفتی اوزنه حامله س😔

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکردم  شوهرت هنوز بااون خانمس ؟جدانشدی؟ تویه تاپیک دیدم گفتی اوزنه ح ...

آره لعنتی حامله است با همن کثافتا منو دخترم هم تو خونه ایم تنها چون شرایط طلاق ندارم موندم ولی پدرم دراومده

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
زن گرفته  ولش کن بره جداشو اصلاهم نترس  اگه شوهرت ادم خوبیه دوسش داری برو سراغ زنه اززند ...

ی حرفایی میزنینا 

آخه کسی ک ادم خوبیه نمیره با ی نفر دیگ 🤐🤐🤐

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
شوهرم سرم زن گرفته منم میخام جدابشم 

به این فکر کن اون شوهر آشغالت چقدر راحت بهت خیانت کرده و چقدر کوچیکت کرده اونوقت این حس بدت از بین می‌ره ولی تمام حق و حقوقت را بگیر 

ی حرفایی میزنینا  آخه کسی ک ادم خوبیه نمیره با ی نفر دیگ 🤐🤐🤐

یه خانمی بود میگف شوهرم فرشتس به خواست خواهرش زن دوم گرفته اینم بعد متوجه میشه بعد میگف جدا نمیشم تااون پاپس پیش بکشه میگف ازهمه نظر تامینم کرد مالی عاطفی😐

یه خانمی بود میگف شوهرم فرشتس به خواست خواهرش زن دوم گرفته اینم بعد متوجه میشه بعد میگف جدا نمیشم تا ...

😐😐😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔💔💔

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫
😐😐😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔💔💔

خاک برسراینایی که خیانت میکنن ....