2777
2789

سلام شما تو تاپیک من نظر دادی منم اینجا نظرمیدم😅

از نظرمن ۷۰ درصد دخترا خوشگلن یعنی سخت گیر نیستم ولی خوب هرکسی یه ایده آل هایی داره مثلا تیلور سویفت یا میراندا کر  قیافه هاشون عالیه ولی به شخصه از دختری که قیافه و اخلاق مغررو داره خیلی خوشم میاد نمیاد نمی دونم چرا به نظرتون مریضم؟😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرات متفاوته چون این یک چیز سلیقه آیه و نمیشه براش یه مجموعه تعریف کرد که هر کس این معیار هارو داشت ...

همه ی چیزایی ک گفتی یعنی همشون منم جان عزیزم

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
همه ی چیزایی ک گفتی یعنی همشون منم جان عزیزم

عکس گلم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یکی از جذاب ترینها از نظر من 🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

احساس میکنم خوشگله ولی تو دل برو نیس

کلا همینه خیلی زیبا بدون ایراد تودل برو نمیشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یکی از جذاب ترینها از نظر من 🤍

ایول واقعا محو زیبایش میشم  صداشم خوبه 😁

سلام شما تو تاپیک من نظر دادی منم اینجا نظرمیدم😅 از نظرمن ۷۰ درصد دخترا خوشگلن یعنی سخت گیر نیستم ...

همه پسرا از دختر مغرور بدشون میاد🤣دختر باید مغرور باشه

هوای حوصله مان ابریست 💚