2777
2789
عنوان

من یه دروغگوئم 😔😔😔😔

128 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها😘 احوالتون 

این روزا فکر میکردم که چقد دروغ گفتم تو زندگی ...

به اینکه خیلی وقتا چیزی رو نمیدونستم و فقط شنیده بودم ولی جاهای دیگه نقل کردم 

یا چیزایی رو که مطمئن نبودم به زبون اوردم 

یا خیلی وقتا مطالبی که تو فضای مجازی میدیدم بدون اینکه مطمئن باشم درسته یا نه برای دیگران میفرستادم ...

بیایم تصمیم بگیریم راست گو تر باشبم🙂 البته مخاطب اول صحبت هام خودمم😍 نظرتون راجع به دروغ گویی چیه؟ شماها هم دروغگو بودین؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

آره بیشتر از ترس که اتفاقی برام نیوفته دروغ گفتم و به خاطر همین کسی که دوستش داشتمو از دست دادم چون نمیخواست از دست بدمش دروغ گفتم و رفتش بعد که راستشو گفتم دیگه کار از کار گذشته بود💔

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بیشتر از ترس که اتفاقی برام نیوفته دروغ گفتم و به خاطر همین کسی که دوستش داشتمو از دست دادم چون ...

تلخ بوده تجربتون😕 اره خیلی وقتا از سر ترس اینطور میشه ولی بدتره ...

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
بله.از این کارا کردم.یه  کانالیزه توی ایتا و تلگرام.ostad_shojaeویس هلی جذابی راجع به مسائل دین ...

ممنونم خدا خیرتون بده❤❤

تلخ بوده تجربتون😕 اره خیلی وقتا از سر ترس اینطور میشه ولی بدتره ...

خیلی تلخ بود 

دلم برای رابطم عشقی که داشتم 

همچی تنگ شده ولی متاسفانه خیلی دیر شده هرچند میبینمش باهاش حرف میزنم ولی خب اونموقع ها فرق داشت الان فقط توی سینم سنگینی میکنه 

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨