2777
2789
عنوان

دوری همسر

197 بازدید | 10 پست

دوستان کسی بوده که محل کار همسرش یه شهر دیگه باشه ؟من همسرم به خاطر شغلش چهار روز شهرستانه سه روز پیش منه .همش تو این مدتی که نیست فکر و خیال های مسخره به سرم میزنه که سرد میشه به مرور زمان یا خیانت میکنه با اینکه تو این دوسال رفتاری ازش ندیدم .کسی شرایطش اینجوری بوده چطور خودشو اروم میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برید همون‌شهری که کار شوهرت اونجا هست

اینجا خونه خریدیم عزیزم با پدر و مادرم سه دقیقه فاصله دارم شرط پدرم برا ازدواجم ابن بوده که از تهران منو نبره خودمم اصلا دلم نمیخواد دور بشم از پدر و مادرم و از شهر بزرگ برم به شهر کوچیک

عزیزم چرا نمیرین شهر محل کار شوهرت زندگی کنین، اینجوری دیگه همش پیش هم هستینو دیگه تنها نیستی عزیزم

گلم پدرم شرط ازدواجم این بوده که نبره منو بعدشم نمیتونم از خانوادم دور بشم .همسرمم شغلش ۳ سال اینجوریه بعد میاد تهران تو این مدت که بیاد من همش فکر بیخود میکنم و میترسم 

الهی خوشبخت باشی گلم دوری سخته ...فکر و خیال ادم و دیوونه میکنه 

اهوم خیلیییییییییی 

وقتی که چند ماه میشه که نبینمش ایقد استرس و فکر و فکر و فکر و فکر و فکر و دیوونم می‌کنه نمیتونه بیاد زود زود

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

اهوم خیلیییییییییی  وقتی که چند ماه میشه که نبینمش ایقد استرس و فکر و فکر و فکر و فکر و فکر و ...

الهی بگردم انشالله شرایط جوری بشه این دوری ها تموم شه برای جفتمون .بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم.

الهی بگردم انشالله شرایط جوری بشه این دوری ها تموم شه برای جفتمون .بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم.

فدات عزیزم ان شاءالله عزیزم همچنین 

همچنین برای خودت مهربونم♥️😘

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲