2777
2789
عنوان

دکلره

125 بازدید | 10 پست

سلام

من میخوام برای عید رنگ بزارم . یه رنگی رو توی یه فیلمی دیدم خیلی خوشگله عکسشو میزارم

کسی تجربه دکلره تو خونه رو داشته؟ الان اصلا توانایی مالی ارایشگاه رفتنو ندارم . 

بزار عزیزم ولی قیمت رنگ توخونه بت بیرون فرق زیادی نداره

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون ۱۲۰۰ توی خونه رنگ مو رو میدونم ۱۰۰ میشه

جنس اشغال ۱۰۰ میشه ک موهات خراب میشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
فوت خاصی داره؟ بهم یاد میدی؟ میخوام رنگ استخونی در بیاد

اول ساقه موهات رنگ بزاری بعد ریشه چون دیر تر از ریشه رنگ میگیره .دکلره ابی بخر دو دست بزن بعدش اگ ب پایه نرسید و سابت موند دکلره سفید باید بزنی  دو دست دو روز از دکلره کردنت بگذره بهد رنگتو بزاری بهتده موهات اسیب نمیبنه

فوت خاصی داره؟ بهم یاد میدی؟ میخوام رنگ استخونی در بیاد

من اینکارو‌میکنم 

بهترین برنده پودر دکلره خارحی با اکسیدان خارجی 

ی دور میزنم سر نیم ساعت میشورم اصلا نگا نمیکنم چ رنگی شد 

دوباره فرداش ی دور دیگه میزنم  هر ده دیقه چک میکنم موهام نسوزه  اینو هم سر نیم ساعت یا نهایت ۴۰دیقه میشورم 

معمولا ب پایه ۷-۸میرسه  بیشتر از اون ریسک نمیکنم نگه دارم 

علت اینکه دوبار مواد میزنم بخاطر اینه مواد  تایم کوتاه رو موهام بمونه و اسیب نبینه 

بعدشم  دیگه  بسته ب پایه ای ک رسیده رنگساژ میکنم  

استخوانی یدست ب نظرم قشنگ نمیشه