2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چرا؟؟کار سنگین کردی؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
منم برای شما میفرستم🌱

دقیقا مث منی منم ۳۴هفته و۴روز مونده

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
مگ شیاف نزاشتی؟

دارم میزارم

دیروز کلا خون نیمد ولی یکم درد مثل پریودی داشتم امروز صبح که پاشدم خون اومد همینجوری افقی شدم تاالان،الانم رفتم سرویس بازم خون اومد🥺خون تیره

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
عزیزم چرا؟؟کار سنگین کردی؟؟

نه والا

هماتوم داشتم سه چهار روزه خوابیدم همه چی خوب بود تا دیروز خونریزی کمتر شده بود امروز نمیدونم چی شد

دارم میزارم دیروز کلا خون نیمد ولی یکم درد مثل پریودی داشتم امروز صبح که پاشدم خون اومد همینجوری اف ...

من امروزرفتم دگترم گفت خون تیره چیزی نیست چون داره خشک میشه کاش امپولش هم میزدی تموم میشد من شیاف صبح وشب میزارم چون خونریزی کرده بودم

سنونروفعلن چون خیلی فشارمیدن ادم بدترمیشه

اره😍ایشالا بارداریت راحت باشه و نی نی ت سلامت دنیا بیاد🌱😍

خب نکن عزیزم کار نکن استراحت کن

همچنین عزیزم 

نه والا هماتوم داشتم سه چهار روزه خوابیدم همه چی خوب بود تا دیروز خونریزی کمتر شده بود امروز نمیدون ...

شیاف میذاری؟؟

بازم استراحت کن

جفت پایین نیست، منم دوروز درد پریود دارم آمپول قرص فایده نداره برام دعا کنین تازه من هفته 25هستم 😔

برات صلوات میفرستم ایشالا کوچولوت سالم باشه🌱