2789
عنوان

تعریق زیاد

289 بازدید | 9 پست

سلام، من دچار تعریق خیلی زیادم و هرچی جستجو کردم فقط برای کف پا و کف دست و زیربغل محصول ضد تعریق دیدم ولی من کشاله رانم هم خیلی تعریق داره به طوریکه شلوارم خیس میشه و نمیدونم چیکار کنم

اگر از محصولات ضد تعریقی استفاده کردین و راضی هستید لطفا بگید و اگر راهی برای تعریق کشاله راه هم میدونید لطفا بگید

ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه وزنم ۴۷،۴۸ هست

پس برو دکتر... وقتی اضافه وزن نداری چرا الکی باید عرق کنی... ولی من یه مام خیلی عالی مصرف میکنم خداشاهده نه تبلیغه ن چیزی شانسی پیداش کردم شما خواستی بیا خصوصی بهت بگم اینجا بگم الان میام میگن تبلیغه... ی بار مصرف کن نتیجشو میبینی من بدنم الان بوی بد نمیگیره دیگه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜

معجزه ی ضدعرقهای گیاهی ارامش بخش و با بوی گل نرگس

خواص شگفت انگیز این نوع ضدعرق ها

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

👈پودری صددرصد گیاهی و بدون مواد نگهدارنده و شیمیایی میباشد.☘

👈برخلاف پودرهای ضد عرق دیگر مانند سنگ نقره و سنگ مرداب یا مردار سنگ بدون سرب میباشد.👌

👈برخلاف پودرهای ضدعرق دیگر زیر بغل را تیره نمی کند. بلکه تیرگی زیر بغل را کمتر هم میکند.✨

👈از زمان استفاده تا استحمام بعدی بدن به هیچ وجه بویی نمی دهد.😷

👈بر خلاف ضدعرقهای دیگر  این نوع ضدعرق لباس ها را لکه دار نمی کند 👚

👈درصورت استفاده به مدت یک دوره و قطع مصرف آن تا مدتها بعد، بدن هیچ نوع بویی نمیدهد.🌸

👈عوارض مام ها و ضدعرق های صنعتی و شرکت ها را ندارد.👌

با ضمانت رضایت ۱۰۰%🌹🌹🌹🌹🌷🌷

خانمی هیچی مثل پودر زاج سفید خوب نیست‌یه پدِ پنکک داشته باش پودر رو بریز روی پد مثل پنکک دقیقا.بعد بمال به کشاله ران.معرکس

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم