2777
2789
عنوان

دوشنبه سوری

103 بازدید | 7 پست

بچه ها ستاره صدستاره شصت و چهار مربع روبزنید

بسته دوشنبه سوری فعال کنید⁦♥️⁩💋

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
برا همه اپراتورا؟

همراه اول

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم ثبت شد😍

😻😻😻😻عزیزم نوشته از کی فعال میشه

از فرداست فکرکنم

۱۴ گیگش فقط برا امروز؟ من ۱۵ گیگ از قبل داشتم

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....
۱۴ گیگش فقط برا امروز؟ من ۱۵ گیگ از قبل داشتم

عزیزم اون اشتباه نیس

عزیزم اون اشتباه نیس

۵۰۰ مگ اشتباه کردم ممنون🥰

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....