2777
2789
عنوان

دیروز یه پسری ...😱😱

340 بازدید | 30 پست

دیروز رفته بودم برای کار اداریم یه پسری هم اومده بود اونجا داشت با مسئول اونجا حرف میزد (من معلمم ) فک کنم اون درسش تموم شده بود 😒😒😒😑😑😑الان دارم فک میکنم چرا من نرفتم سر صحبت و باز کنم بلکه یه خواستگار برام پیدا بشه . من که هیچکی خواستگاریم نمیاد که خوب باشه و هیچکی هم بهم پیشنهادی نمیده بختم باز شه😑😑😑مجبورم خودن برم التماس کنم بلکه اونا بهم محل بزارن یانه ! تازه اگرم سر صحبت و باز میکردم اون میرفت نمیموند باهام آشنا بشه که !🥺🥺🥺🥺خب پس بگید من چجوره باید ازدواج کنم ؟ نه خواستگار واسم میاد نه خودم میتونم زیاد برم سر صحبت و باز کنم ..😒😒😒😒پس مردم چجوری آشنا میشن ازدواج میکنن ؟؟؟؟؟؟🔴پ.ن : نگین خواستگار واسه معلم زیاده ‌. اولا همه میدونن من کارم چیه ولی خواستکار ندارم دوما اگه خواستگاری بیاد مثلا در دانشگاه به همه پیشنهاد میده که اونم خیلی مناسب نیست ......😒😒دیگه خودتون میدونید . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی درگیر نباش خودش جور میشه زیاد فک کنی نمیشه

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   گله‌ها را بگذار ناله‌ها را بس کن! .......ـ؋ـرصتے نیست کـہ صرـ؋ گلـہ פּ نالـہ شوـב..... تا بجنبیم تمام است تمام ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙