2777
2789
عنوان

خیلی خجالت میکشم🥲🥲🥲

307 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من امروز نوبت دکتر زنان دارم شاید معاینه شم خیلی خجاااااالت میکشم اولین بارمه میرم برا معاینه،در حد مرگ خجالتی م تو این جور موارد جوری که اشکم در میاد،شما همچین تجربه ای داشتین؟؟ چجور شد خجالت نکشیدین؟؟ تروخدا بگین🥲

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

منم اوایل خیلی خجالت میکشیدم.. و اینکه با خودم میگفتم نکنه اونجام 😁😂 با بقیه فرق داشته باشه و.. کلی استرس . بعد دو سه بار که بیخیالی تی کردم الان برام مهم نیس عادی شده

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متنفرم از این کار 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
منم اوایل خیلی خجالت میکشیدم.. و اینکه با خودم میگفتم نکنه اونجام 😁😂 با بقیه فرق داشته باشه و.. کل ...

منم دقیقااااا همنطورم اصلا اعتماد به نفس ندارم🥲🥺

تا حالا رفتین؟ 

اره چند باری اما برام عذاب بود ،چند وقت پیش برای سینه ام رفتم سونوگرافی از خجالت تمام بدنم عرق کرده بود 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 اره چند باری اما برام عذاب بود ،چند وقت پیش برای سینه ام رفتم سونوگرافی از خجالت تمام بدنم عرق ...

من بدنم یخ میکنه بخدا دارم میلرزم از استرسش،چند بار که رفتی برات عادی نشد؟ 

من بدنم یخ میکنه بخدا دارم میلرزم از استرسش،چند بار که رفتی برات عادی نشد؟ 

استرس بار اول رو نداره ،اما هنوز خیلی زیاد سخته  برام