2777
2789
عنوان

طول سرویکس کم 😭😭

2020 بازدید | 11 پست

خانما لطفا تجربه هاتون رو بگین 

من طول سرویکسم تو ان تی ۳۱ -۳۲ بود دکتر گفت خوبه 

بعد انومالی شده ۲۶-۲۸ خیلی نگرانم 😔

دکتر فقط گفت استراحت کن شیاف داد و یه قرص دیگه 

کیا اینطور بودن 

سرکلاژ کردین یا نه 

با استراحت درست شد ؟

سرویکس چیه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین الان اگه هفته ات زیر ۲۲ هیت باید سرکلاژ بشی،با سرکلاز مطمئن بچت سالم بدنیا میاد

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

منم تو ان تی 38 بود تو انومالی شده 30، دکترم گفت فقط رعایت کن کار سنگین و نزدیکی ممنوع و شیاف و امپول پروژسترون، سرکلاژم برا زیر 25 انجام میدن، دکترم گفت سرکلاژ دیگه منسوخ شده بچه اگه بخواد سقط بشه همون بندام پاره میکنه میاد پایین سقط میشه پس فقط رعایت کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

دوتا از دوستامون سرویکسشون کم بود سرکلاژ کردن

هردوتا بچه هاشون سالم دنیا اومدن  خداروشکر

یه بنده خدایی هم میگف حاصر نشد سرکلاژ کنه به جاش رف طب سنتی

طول سرویکسش زیر ۳۰ بود با یه سری کارا رسید به ۳۷ ۳۸

شما هم یه پیگیری کنی خوبه

سلام به مامانای بارداری که این پست رو می خونن

چون خودم شرایط مشابه شما رو داشتم و تو تاپیک ها همش دنبال تجربه بقیه بودم تصمیم گرفتم تجربه خودمو بنویسم تا شاید برای مامانایی که توی شرایط سخت استراحت مطلق هستن دلگرمی باشه

من 16 هفته سونو دادم که متوجه شدم طول سرویکسم 29 هست

همون موقع سرکلاژ شدم

18 هفته توی سونو آنومالی گفتن طول سرویکسم 26 شده و دیگه کاملا استراحت مطلق شدم

روزی سه تا شیاف پروژسترون و یه آمپول انوکساپارین استفاده می کردم و هفته ای یه آمپول پرولوتون.

خیلی خیلی سخت گذشت به من حتی از 30 هفته درد و انقباضم شروع شد ولی بالاخره 36 هفته و پنج روز زایمان کردم و الان پسرم کنارم خوابیده خداروهزار مرتبه شکر.

ان شالله که هرکس این پیامو می خونه بارداری راحتی داشته باشه و به موقع و به سلامت زایمان کنه نی نی شو بغل بگیره.

سلام به مامانای بارداری که این پست رو می خونن چون خودم شرایط مشابه شما رو داشتم و تو تاپیک ها همش د ...

الهی آمین انشالله پسرگلت برات هزار ساله شه..من12هفتمه طول سرویکس 30شده خیلی نگرانم ازیطرفم شریان رحمیمم 2,هست و میگمن خیلی خطرناکه توروخدا برام دعا کن خوب شم منم دخترمو‌صحیح‌سالم به دنیابیارم خیلی این روزا برام سخت میگذره

الهی آمین انشالله پسرگلت برات هزار ساله شه..من12هفتمه طول سرویکس 30شده خیلی نگرانم ازیطرفم شریان رحم ...

ممنون عزیزم ان شالله به حق بانو فاطمه ی زهرا این روزا رو به سلامت بگذرونی و دخترتو صحیح و سالم بغل بگیری❤😍

الهی آمین انشالله پسرگلت برات هزار ساله شه..من12هفتمه طول سرویکس 30شده خیلی نگرانم ازیطرفم شریان رحم ...

سلام عزیزم شما سرکلاژ شدی؟منم هفته 12 طول سرویکسم 31 و جفتم لولایینگه😞

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم شما سرکلاژ شدی؟منم هفته 12 طول سرویکسم 31 و جفتم لولایینگه😞

سلام نه عزیزم شیاف استفاده کردم استراحت نسبی انومالی شده بود32دکترم گفت خوبه هفته ایی یه آمپول پروژسترون میزنم تا حدودی استراحت میکنم

سلام نه عزیزم شیاف استفاده کردم استراحت نسبی انومالی شده بود32دکترم گفت خوبه هفته ایی یه آمپول پروژس ...

ان شاالله نی نیتون بسلامت بیاد عزیزم💚💚

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋