2777
2789
عنوان

لاغری با گلوریا

215 بازدید | 9 پست

سلام اونایی که گلوریا مصرف کردن برا لاغری چند کیلو تو یه دوره کم کردین و اینکه بعد اینکه قطع کردین حالتاتون چجوری بود و اشتهاتون من ۲۰ روز مصرف کردم ۹ کیلو وزن و کلی سایز کم کردم  اگر جواب بدین ممنون میشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم استفاده کرد و حسابی لاغر شد

ولی ب محض اینکه قطع کرد بعد از چند ماه دوبرابر قبل شد

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
عزیزم قرصخ که تموم شه وزنت برمیگرده دو برابر میشی

خب اون به خاطر قرص نیست که پر خوری کنی برمیگرده دیگه باید کننرل شده بخوری چون من قبل این قرصا ۱۵ کیلو کم کردم پارسال بعد عید شیرینی اینا خوردم دو برابر چاق شدم قرصم نخورده بودم با ورزش و کالری شماری کم کردم این به قرص ربط نداره

خواهرم استفاده کرد و حسابی لاغر شد ولی ب محض اینکه قطع کرد بعد از چند ماه دوبرابر قبل شد

خب اون به خاطر قرص نیست که پر خوری کنی برمیگرده دیگه باید کننرل شده بخوری چون من قبل این قرصا ۱۵ کیلو کم کردم پارسال بعد عید شیرینی اینا خوردم دو برابر چاق شدم قرصم نخورده بودم با ورزش و کالری شماری کم کردم این به قرص ربط نداره میخوام ببینم میگن بی حال میشیو اینا از اون عوارضا داشته؟

تموم شد برمیگرده

خب اون به خاطر قرص نیست که پر خوری کنی برمیگرده دیگه باید کننرل شده بخوری چون من قبل این قرصا ۱۵ کیلو کم کردم پارسال بعد عید شیرینی اینا خوردم دو برابر چاق شدم قرصم نخورده بودم با ورزش و کالری شماری کم کردم این به قرص ربط نداره 

خب اون به خاطر قرص نیست که پر خوری کنی برمیگرده دیگه باید کننرل شده بخوری چون من قبل این قرصا ۱۵ کیل ...

چی بگم والا درسته حرفتون ولی لاغری با ورزش خیلی دیرتر و کمتر برمیگرده

از لحاظ بی حالی ک خواهرم میگفت وقتی میخورم انقد پر انرژی میشم ک حتی خسته نمیشم و خوابمم نمیگیره

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤