شوهرمو خیلی دوست دارم میگه طلاق بگیریم روحیات ما بهم نمیخوره باهمدیگه هم مشاور رفتیم اما سودی نداشته البته چند بار اونم خیلی وقت پیش خلاصه ما باعشق ازدواج کردیم شوهرم الان رفته تهران برای کار اما خب واسطه کردم فامیل خودشو بهش زنگ میزنه برنمیداره ب مادرم گفت فقط طلاق 😔الان خیلی داغونم خیلی از کسی دوسش دارم و عاشقشم و بشدت بش وابستم میخوام جدا بشم عین دیوونگیه
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕