2777
2789
عنوان

ب خاطر دنپایی خواهرمو ناراحت کرد

1592 بازدید | 106 پست

سلام من تقریبا 3 ماه ازدواج کردم ی خواهر دو ساله دارم ک بعضی روزا پیش من میمونه اخه مادرم شاغله یروز من رفتم خیابون واسه دستشویی دنپایی کوچیک گرفتم اون روز آبجی کوچیکمم اومد اون دنپایا رو دید خوشش اومد فقط اونا رو میپوشید شب ک خواستیم با همسرم ببرمش خونشون دنپایا پاش بود میگفت مال منه شوهرمم ب زور از پاش دراورد اونم ب شدت گریه میکرد منم دلخور شدم گفتم اونجوری نکن بچست ی هفته دستش باشه بعد ازش میگیرم اونم گفت ک ن بد عادتش کردین اخلاقش بده گفتم ب تو چه مگه پدر و مادرشی ک میخوای ادبش کنی و خیلی چرت و پرتای دیگه الان باهاش دو روز قهرم نمیتونم ببخشمش فقط هم مگه تو طرف اونا رو میگیری از این حرفا 

اون دمپاییه عمرش از من و شما بیشتره عزیز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ی عده میان میگن بد عادتش کردین . ولی خونه خواهرشه ی دمپایی بود میپوشید می‌بردین میرسوندین حواسش پرت میشد ورمیداشتین . شوهرت خیلی کار زشتی کرده میتونست با زبون خوش بگیره

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔

چقدر خسيس و تنگ نظره

متاسفم براش

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ۲ ساله اس خب چی میشد فردا یکی دیگه بخر براس ببر عین همون 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

دمپایی...دم پایی...دم = کنار ...کنار پایی...

چند ساله هستین؟...شوهرت رفتار پخته ایی نداره.‌.

مثبت فکر کن...😐...زود قضاوت نکن...😑                               یه کابر خیلی قدیمی که به علت شرکت در بحث سیاسی ملایم تعلیق شد...قول داد هرگز برنگرده...ولی توبه شکست...😁
بخاطر دمپایی و خواهرت با شوهرت قهر کردی؟! یه روزی میفهمی نه دمپایی به دردت میخوره نه خواهرت 👌

مطمئنا همچين شوهري، ابدا به درد نميخوره

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
2790
2778
2791
2779
2792