2777
2789

سلام عزیزان

دکتر برای سردرد میگرنم قرص ایندومتاسین ۲۵ نوشته

کسی هست برای درد میگرن خورده باشه؟ داروی خوبیه؟ عوارض هم داره؟

ی راه بهت پیشنهاد میکنم. این‌قرص میگرن ها اخرش باز درد میگیره سرت . برو بوتاکس بزن ب شقیقه و پیشانیت. سر دردت میره ک‌میره. من خودم ۲ روز ی بار قرص قوی میخوردم . بوتاکس ک زدم تو این ۱ ماهه اصلا سرم درد نگرفته . ۱ بار قرص خوردم واسه بدن دردم اونم

سلام عزیزم این دارو مسکن قوی هست

تنها نکته ای که خواستم بهت بگم اینه که با وعده غذایی میل کن تا از مشکلات گوارشی جلوگیری کنه 

و اگر مشکلات آسم حساسیت به آسپرین یا ایبوپروفن یا مشکلات قلبی و لخته خون و فشار خون با مشکلات گوارشی داری با پزشکت در میان گذاشتی؟

برای میگرن داروهات رو مرتب بخور و تداوم داشته باش تا کنترل شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی راه بهت پیشنهاد میکنم. این‌قرص میگرن ها اخرش باز درد میگیره سرت . برو بوتاکس بزن ب شقیقه و پیشانیت ...

سلام عزیز، آخه نمیدونم دکتر درست تشخیص داده یا نه؟ حدود دوساله پیشونی و شقیقه هام درد میگیره گاهی، دکتر نوار مغز گرفت گفت میگرنه، یعنی به نظر شما دقیق تشخیص داده؟

سلام عزیزم این دارو مسکن قوی هست تنها نکته ای که خواستم بهت بگم اینه که با وعده غذایی میل کن تا از ...

سلام عزیزم، از استامینوفن و پروفن قویتره؟ و مثل اونا عوارض داره؟

سلام عزیزم، از استامینوفن و پروفن قویتره؟ و مثل اونا عوارض داره؟

بله از اونا قوی تره 

هر دارویی عوارض داره ولی اگر مشکلات بالا رو نداری مشکلی نیست با توجه به تجویز تعداد مصرف کن

بله از اونا قوی تره  هر دارویی عوارض داره ولی اگر مشکلات بالا رو نداری مشکلی نیست با توجه به ت ...

ممنونم  محبت کردی پاسخ دادی عزیزم، فقط اینم میخوام بدونم که عوارضش مثل پروفن  استامینوفن هست؟ بلند مدتم میشه مصرف کرد؟

نمیدونم خب حتما اره . ولی این‌راهم‌امتحان کن

عزیزم ممنونم از محبتت که جوابمو دادی، فقط اینم بگو که میگرن شما چجوریه؟ چند ساله دارین؟ شما هم نوار مغز دادین؟

ی راه بهت پیشنهاد میکنم. این‌قرص میگرن ها اخرش باز درد میگیره سرت . برو بوتاکس بزن ب شقیقه و پیشانیت ...

میگم منم ازپارسال وقتی عصبی میشه البته شدید یا ازخواب میپرم سردرد میگیرم.ولی عصبی نشم نمیگیرم.ایا میگرنه؟

بوتاکس پیش چه دکتری برم بزنه؟ فرقی میکنه؟ یا حتما باید پیش یه دکتر خاص برم؟

عزیزم ممنونم از محبتت که جوابمو دادی، فقط اینم بگو که میگرن شما چجوریه؟ چند ساله دارین؟ شما هم نوار ...

میگرن من ی طوریه ک اثر قرص مسکن ک از بین‌میرفت میگرفت دوباره. سر ۴۸ ساعت میومد. نوار ندادم نه . ولی خب میگم از وقتی بوتاکس پیشانی زدم راحت شدم واقن.