2777
2789
چطور دل ادما خوش میشه ؟

اصلا نمیشه ادمی پول نداره دلش خوش نمیشه . چون برای دل خوش باید زندگیت در رفاه باشه‌ من خودم به شخصه مشکلی باشوهرم ندارم فقط و فقط بخاطر پول زندگیم خراب شده‌ . همه مشکلام مالیه. دوتامون عصبی هستیم حوصله همو نداریم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بنظرت یه زندگی معمولی تو جامعه چطور تعریف می شه ؟

سطح اقتصادی معمولی از نظر من اینه که یک حقوق حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیون برای یه خانواده دو سه نفره، یک وسیله نقلیه داشته باشید، و توانایی اجاره یک خونه مناسب رو داشته باشسد اگر خونه از خودتون باشه که دیگه عالیه 

حلالم کنید و خدانگهدار   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلا خوشبختی نمیاره فقط میتونه مشکلات مادی رو حل کنه من دوستم خیلی پولدارن ولی دریغ از محبت ...

اره گاهی اوقات خییلی چیزا مادی نیست ...

دلم میخاد احساس خوشبختی کنم زندگی معمولی دارم

دانشجوی دکترام

همسرمم دانشجوعه ، استخدامم هست ماهی هشت تومن درامدشه 

با افزایش امسال میشه 11 ، میگه بعد تموم شدن درسم شغل دوم راه میندازم درامدمو میبرم بالای 15 

منم شاید خودم برم سرکار 5-6 در بیارم بعد تموم شدن درسم

اما چند وقته پول مث خوره افتاده تو ذهنم تمام خوشی و ارامش مو گرفته

اره گاهی اوقات خییلی چیزا مادی نیست ... دلم میخاد احساس خوشبختی کنم زندگی معمولی دارم دانشجوی دکتر ...

تنتون سلامت و موفق باشین درامدتون خوبه برای دونفر  حالا مستاجرم باشین و اینا ولی اگر خیلی بخایی به مادیات فکر کنی هم خودتو هم شوهرتو عاصی میکنی 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
سطح اقتصادی معمولی از نظر من اینه که یک حقوق حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیون برای یه خانواده دو سه نفره، یک وس ...

دلم میخاد احساس خوشبختی کنم زندگی معمولی دارم

دانشجوی دکترام

همسرمم دانشجو ارشده ، استخدامم هست ماهی هشت تومن درامدشه، نامزدیم

با افزایش امسال میشه 11 ، میگه بعد تموم شدن درسم شغل دوم راه میندازم درامدمو میبرم بالای 15 

منم شاید خودم برم سرکار 5-6 در بیارم بعد تموم شدن درسم

اما چند وقته پول مث خوره افتاده تو ذهنم تمام خوشی و ارامش مو گرفته

ایشالله زود زود سلامت شی ، خدا بهتون برکت بده

خوب گلم من تا پول نداشته باشم خوب نمیشم که. شرایطمون یجور خرابه فعلا درست نمیشه اسباب کشیم دارم. واقعا نمیدونم چیکار کنم .خدا کمکمون کنه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
وضع تون خوبه ؟ در چه حدی ؟

آره خداروشکر خوبه 

چیزی تو زندگیمون کم نداریم از نظر پولی

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
تنتون سلامت و موفق باشین درامدتون خوبه برای دونفر  حالا مستاجرم باشین و اینا ولی اگر خیلی بخایی ...

ممکنه بتونیم خونه هم بخریم البته تا یکی دو سال اینده

اما نمیدونم چرا انقد مادی شدم از دست خودم هلاک شدم 

همش دنبال حساب کتابم

خودم از دست خودم عاصی شدم

ممکنه بتونیم خونه هم بخریم البته تا یکی دو سال اینده اما نمیدونم چرا انقد مادی شدم از دست خودم هلاک ...

انشالا خونه ام میخرین 

من سنم کمه ولی یه مدت انقدر مادی گرا بودم همش حریص بودم به فکرم زده بود زن مرد عرب پولدار شم شاید باورت نشه یکم عقلم اومد سرجاش ادم شدم الان شمام بخایی خیلی به پول فکر کنی اصلا خدایی نکرده به خلاف اینام فکرت کشیده میشه خدا خودش روزی رسونه

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
اره واقعا ... برام دعا کن عزیزم ایشالله بهترین ها نصیبت

عزیز دلمی همچنین برای شما بهترینا قسمتتون بشه😘