2777
2789
عنوان

دکلره مو

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 32 پست
خیلی ناراحتم چه رنگی بزنم

اگه سفید شده که فک کنم بتونی هر رنگی میخوای بزنی... خیلیم خوب میشه... سرچ کن اینترنت رنگ مو از انوع رنگها هست... اگه یکم صورتی داره که دیگه رنگای تناژ سرد سختتره...دقیق اون در نمیاد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورتی اصلا نداره سفیده یذره اش بنفشه

یه ذره ش بنفش؟!!!! یه تیکه؟! خیلی پس گند زده... دیگه برو ارایشگاه از نزدیک ببینن بگو یه رنگساژ میخوای... والا ما که ندیدیم این ارایشگرا یه رنگ مو رو خوب در بیارن... همه ناراضی... 

صورتی اصلا نداره سفیده یذره اش بنفشه

عزیزم برو سراغش یه رنگ ساژ میخواد کار نداره بگو دوست ندارم شوهرم هم گفت میری درستش میکنی نه خودم میاد جلو آرایشگاه مجبوره درست کنه یه تومن پول دادی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه ذره ش بنفش؟!!!! یه تیکه؟! خیلی پس گند زده... دیگه برو ارایشگاه از نزدیک ببینن بگو یه رنگساژ میخوا ...

بخدا حالم خیلی بده اخه بلدنیستی چرا قبول میکنی دوسه رنگ دراورده قشنگ 

یه ذره ش بنفش؟!!!! یه تیکه؟! خیلی پس گند زده... دیگه برو ارایشگاه از نزدیک ببینن بگو یه رنگساژ میخوا ...

خیلی دروغگو هستن وچاخان می‌کنند والا از پول دزدی هم بدتره این پول 

عزیزم برو سراغش یه رنگ ساژ میخواد کار نداره بگو دوست ندارم شوهرم هم گفت میری درستش میکنی نه خودم میا ...

من اول گفتم خوب درنیاری شوهرم دعوامیکنه گف نگران نباش من ماهرم خدا لعنتش کنه اینم ماهریش

من اول گفتم خوب درنیاری شوهرم دعوامیکنه گف نگران نباش من ماهرم خدا لعنتش کنه اینم ماهریش

خب همین برو بگو چرا این طوری میکنی من جا تو دارم حرص میخورم 

کارتو اول کشید بعد شروع بکارکرد 

اگه هم‌نمیری بهش پیام بده بگو این پول از پول دزدی حرام تره بگو هر جا هم نشستم میگم کارت افتضاح هست 

[QUOTE=230163952]اگه هم‌نمیری بهش پیام بده بگو این پول از پول دزدی حرام تره بگو هر جا هم نشستم میگم ...

آره حتما برو که یاد بگیره دفعه دیگه این کار با یکی دیگه نکنه اگه دیدی زیر بار نرفت داد بیداد کن اگه دیدی بازم پروگی کرد بگو میرم صنف آرایشگرها تا در اینجا را تخته کنند