2777
عنوان

بیاید غیبت کنم یکم😁

120 بازدید | 4 پست

الان تاپیک پر بازدید رو دیدم یادم اومد 

یه دوستی دارم

همش میگه بریم اینور اونور

تو این کرونا تازه

حالا این هیچی

هربار رفتیم رستوران

غذاش از من گرون تر شده

ولی آخرش میگه بیا نصف نصف حساب کنیم🤔

یا مثلا سوار تاکسی شیم اکثر اوقات میگه پول خورد ندارم

مثلا کرایه بشه نفری 5 تومن این میگه من 10 تومنی دارم پول خورد ندارم تو حساب کن

حالا منم همون 10 تومنی دارم میدم به راننده ها 

😂نمیدونم این کار اسمش سو استفادس یا چی؟ 

ناگفته نماند منم مثل خودش شدم دیگه از این غلطا نمیکنه ادم شده

دوستای پرو تون رو ادب کنید یا کلا کات 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته مادر منم یکم اینجوریه

همیسه کرایه نداره کنار تاکسی یهو یادش میاد میگه عه برم پول بکشم 😁غذا بخوایم بخریم پول نمیده من و داداشم شریکی میخربم اولین نفر میاد جلو😁عاشق فست فوده ولی بگی بیا بریم بیرون بخوریم یا میگه ول کن یا میگه مهمون تو ولی بگی بیا مهمون من میاد 😁😁😁

البته مادر منم یکم اینجوریه همیسه کرایه نداره کنار تاکسی یهو یادش میاد میگه عه برم پول بکشم 😁غذا ب ...

مادر بحثش فرق داره

دوست چه حقی یه گردنم داره کجای زندگیمه که بخوام واسش خرج کنم

ناگفته نماند همیشه از لباسای مارک و عطر 10 میلوینیش حرف میزنه

ولی به 10 تومن میگه تراول و پول خورد ندارم و فلان

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم