2777
2789
عنوان

خانما کممممک

147 بازدید | 30 پست

خانما من ی داداش دردونه دارم خداییش همه چی تمومه خیلی خوشگل قد بلند پولدار  دست دلباز دلسوز کار خوب ماشین خوب خونه زمین همه چی خیلی دخترام دوس دارن باهاش باشن 

خیلی خوش مشربه هر جمعی میرع دوسش دارن

حتی ی دخترا محل یکی واسطه کرده بود پسرع اومد ب داداشم گف فلانی ازدواج نکرده همه خواستگاراشم برا تو رد میکنه خیلی دوستت داره تو محل و بازارهمه سرش قسم میخورن 

حالا ی زن بچه دار ک ی دختر دبیرستانی داره اویزوونش شده 

صیغه .... 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چاقو نذاشته زیر گردن داداشت که باید منو صیغه کنی داداشتم میخواسته دیگ

داداشم منتظر دعواشون بشه بره خودش خسته شده اما هرچی بد اخلاقی و اخم م تخمم و دعوا میکنه داداشم دو ساعت قهر میکنه تو این دوساعت دو هزار بار زنگ میزنه 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
خوب دیگه برادر شما هم محرده واسه ارضا خودش این کارو میکنه حالا مشکل چیه

مشکل داداشم نی 

مشکل این زنست مارو خانواده شوهر میدونه داداشمو شوهر و پدر بچش همه جام پر کرده شوهرمه 😓 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
داداشم منتظر دعواشون بشه بره خودش خسته شده اما هرچی بد اخلاقی و اخم م تخمم و دعوا میکنه داداشم دو سا ...

مگه مدت صیغه چقدر مونده؟ اگه فکر میکنید بخاطد نیاز مالی صیغه شده میتونین پول بهش بدین 

بنظرم بهونس مردا خیلی راحت میتونن یکیو دک کنن خطشو عوض کنه اگه خونه دارو جاشو عوض کنه بره شکایت کنه ...

تهدید کرده میام ابروتونو کل محل میبرم 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
مگه مدت صیغه چقدر مونده؟ اگه فکر میکنید بخاطد نیاز مالی صیغه شده میتونین پول بهش بدین 

شیش ماه ب شیش ماهه 

حتی داداشم برده تو محضر عکس گرفته ریخته رو لپ تاپ ک تهدیدشو عملی کنه

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

موافقم اگه پول میخواد پول بدید اون قضیه دعا هم که گفتی ممکنه راست باشه یه زنه هم بود برای مامان من دعا نوشته بود خیلی ازین موردا دیدم و واقعا نمیدونم چرا به نتیجه هم میرسه