2777
2789
عنوان

اذیت

69 بازدید | 5 پست

سلام بچها خوبید 

بچها من دایی زیاد داریم یکی از دایی هام خیلی اذیت میکنه منو همش به بچگیم میخنده دختراش پسراش در مورد یه سری چیزا میگن میخندن الکی مثلا دستم بچگی در اومده بود به اون میگن اره تو دستت شکسته بود غش غش میخندن .... این حرفای مسخره بی دلیل خندیدن دلمو میشکونه یا مثلا من یبار یه سیلی خوردم به ناحق اونو میگن میخندن اره تو چک خوردی میگن میخندن مامانمم قاطی اونا میخنده واقعا چیکار کنم الانم عیده میان خونمون دلم نمیخواد برم بیرون ولی خانواده عصبانی میشن ک خاک ت سرت از آدما فراری شدی بچهاا چیکار کنم توروخدا خب ادم بچه بوده یه کار استباهیی کرده الان اونو چن ساله میگن میخندن فقط اونا ک میان دلم میخواد خودمو بزنم گریه کنم دلم خیلی پره ازشون میگگم فراموس کنید بسه دیگ گوش نمیدن هر وقت دم عید میشه منو میبینن میخندن من بچگی پوستم تیره بود به اونم میخندن 😐😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم ها رو نمیشه عوض کرد اون ها همین قدر بی شخصیتن. فقط میتونی ارتباطت باهاشون کم کنی

بخدا میخوام اونا میام پاپیچم میشن شمارمم عوض کردم ولی نمیشه انگار از اذیت کردن م دلشون شاد میشع اخه کی به رنگ پوست کسی خندیده