2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هععععععی 😔😔😔

داداشِ طفلک من هییییییچی ندید و رفت 😔😔😔🖤🖤🖤

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

انشاءالله حال بدت به حال خوب تغییر کنه و دلت شاد بشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دنیا ارزش دیدن ندارد فقط میگم اگه قرار بمیرم الان بمیرم حسرت منم به دل خیلیا نمونه...

واقعا واقعا ارزش نداره

ای کاش حداقل انقدر میموند ک ما ازش یکم لذت می‌بردیم

چشممون دنبالش موند و هیچوقت ازش سیر نشدیم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
توپ من سیاه و توسیه  

میدونستی با ستاره ها میشه جهت یابی کرد؟

میدونستی باهاشون میشه مسیر و مقصد رو پیدا کرد؟

حالا تا شب نشه و همه جا سیاه و تاریک نشه که ستاره‌ای معلوم نمیشه

شاید خدا میخواد توی این سیاهیا، جهت زندگیتو نشونت بده

با درد بساز ، چون دوای تو منم ... در کس منگر که آشنای تو منم
واقعا واقعا ارزش نداره ای کاش حداقل انقدر میموند ک ما ازش یکم لذت می‌بردیم چشممون دنبالش موند و هی ...

دقیقا.عزیزامون باخودشون نیمه وجود مارو هم میبرن.

برادرتون چندسالشون بود