2777
2789
عنوان

جن

250 بازدید | 22 پست

(خانمایی که میترسن و یا میگن خرافاته ،وارد تاپیک نشن خواهشا گزارش نزنین شاید مشکل خیلیا باشه ،ممنون)

امروز یه تاپیک دیدم در مورد اینکه یه خانم خواب دیده بود که با جن ...

که دوستان لطف کردن ترکوندنش 

تصمیم گرفتم تاپیک با این موضوع بزنم چون شاید مشکل بعضیا باشه و خودشون خبر نداشته باشن داره چه اتفاقی میفته

اینم بگم من اصلا تخصص در این زمینه ندارم ولی یه چند وقت از سر کنجکاوی در موردش مطلب میخوندم و یه چیزایی متوجه شدم

خب بریم سر اصل مطلب ،

شاید بعضی کسا چه زن چه مرد ،حس کردن که یه چی تو بدنشون حرکت میکنه ،خوابای ج.ن،سی میبینن مخصوصا با یه موجود ، یا گاهی اوقات بدنشون بدون هیچ دلیلی کبوده ، اگه مجردن شرایط ازدواج براشون جور نمیشه و یا اگه هم عقد کنن بدون دلیل خاصی دائم کینه و کدورت و دلسردی به وجود میاد و به مرز طلاق و نهایت طلاق منجر میشه ،کاراش همه گره میخوره

اینا متاسفانه درگیر جن عاشق هستن و این جنه به این راحتیا ولکن طرف نیست 

اصلا هم فکر نکنین با رفتن پیش دعانویس و رمال از شرش خلاص میشین 

چون بیشتر این شیادان با موکلین شیطانی کار میکنن 

اینجوری مشکلتون حل نمیشه هیچ ،مشکلات دیگه هم بهش اضافه میشه  

آخه چرا اااا نصف شبی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که بدنشون بدون دلیل کبوده،نشون بدیه

من خودم با این نشون ها فهمیدم سرطان دارم

این خرافات و رواج ندین توروخدا

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
باید دنبال کسی باشین که با راهکار قرآنی شر این جنه رو از سرتون بکنه 

دو نفر هستن که خودشون مستقیم انجام نمیدن متاسفانه اما راهکار گذاشتن خودتون با قران درمانی میتونین به خودتون کمک کنین

من سه چهار دفه خواب اینطوری دیدم  اما تو خوابم انسان بود ب شدت از این خواب ها متنفرم

😂😂😐منم دو دفعه دیدم واقعا یه چیزی تو بدنم حرکت کرد یه درده شدیدی رو احساس کردم تو اون ناحیه ولی اهمیت ندادم یکیش خواب بود با انسان که هیچوقتم نشماختم کی بود ولی ظاهرش انسان بود یه بارم کهه گفتم بی دلیل از شدت درد بیدار شدم 😊