2777
2789
عنوان

عجیب ترین مهریه ها که شنیدین ودیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 52 پست
موقع طلاق مهریه اندازه دیه یه قلب (قیمتش) میگیرن یاباید قلبشو دربیاره بده

خدا شکر که زندگیشون خوبه من تو فکرم هست همین کارو کنم

اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....
من دیدم تاپیکتونو ب طرفم ک ۴ساله باهمیم گفتم ک مهریه نمیخوام ولی حق طلاق بده!!واکنش خوبی نشون نداد گ ...

معذرت میخوام این حرف رو میزنم اما این آدم یک بی سواد حقوقی و اجتماعیه آدمی که این حرف رو میزنه اصلا فکر نمیکنه و هیچوقت نمیتونه منطقی باشه

امیدوارم هیچوقت گذرت به اینجور آدما نیفته حتی تو دوستی چه برسه به ازدواج 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام این حرف رو میزنم اما این آدم یک بی سواد حقوقی و اجتماعیه آدمی که این حرف رو میزنه اصلا ...

متوجهم ولی حتی ب خونوادش ک میشه مادربزرگشم اینو مطرح کرده ولی برگشته گفته این دختر ب درد زندگی نمیخوره من انقد سنمه تاحالا ب این چیزا فک نکردم خیلی جا خوردم ولی کوتاه اومدم واقا اخه ۴ساله باهمیم نمیدونم...

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 

زیاده عجیب غریب

مال خودم ۲۱۴ تا سکه و زندگی نصف نصف 

که بابام به همسرم گفت این دومی به مرام خودت ربط داره

بنده خدا همسرم هم هرچی میخره نصفش و میزنه به نام من🤣🤣🤣

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
زیاده عجیب غریب مال خودم ۲۱۴ تا سکه و زندگی نصف نصف  که بابام به همسرم گفت این دومی به مرام خ ...

ای جان چه خوب😍

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
متوجهم ولی حتی ب خونوادش ک میشه مادربزرگشم اینو مطرح کرده ولی برگشته گفته این دختر ب درد زندگی نمیخو ...

خواهش میکنم به خودت رحم کن

این آدم قد نخود واسه حق و حقوق زنا ارزش قائل نیست

بعدا تو زندگی به شدت اذیت میشی سر رفتارهای دیگش

قحطی پسر نیومده که

تازه میره واسه این و اونم تعریف میکنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

شنیدم شهید باکری مهر همسرشون یه قبضه اسلحه کلت کمری بوده و برام عجیب و جالب اومد 

مهریه خودم ۵ سکه و ۳ دونگ خونه بود که پرداخت هم شد 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خواهش میکنم به خودت رحم کن این آدم قد نخود واسه حق و حقوق زنا ارزش قائل نیست بعدا تو زندگی به شدت ...

خودمم موافق این چیزام واقا ولی اخه بخاطر حق طلاق رابطه ی ۴ساله رو تموم کنم انگار ی جوری میشه ک طرفمو مسخره گیر اوردم  اخه جالب اینجاس مادربزرگشم ک زنه ی همچین حرفی زده 

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض