بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهان گ این طور عزیزم راسی مثلا اگه جواب ام ار ای ش اومده بعد اگه دکترتشخیص داد ک عمل کنه ...
بستگی به نوع عمل داره به نوع پلاتین من عملم پلاتین لازم نداشت بیمه نیروهای مسلح هستم بیمارستان نیروهای مسلح هزینه عمل و بیماستان شد 150 هزار تومن 350 هزار هم پمپ درد خریدم که بعد عمل درد نداشته باشم
کمر درد و دیسک واقعا خیلی وحشتناکه امیدوارم پرتون زود خوب بشه. حتکا ببرینش پیش یک دکتره خوب من پدرو برودم پیش دکتر هومن جولایی توی کرج واقعا دستش درد نکنه خیلی دکتر خوبی بود
ببین دیسک کمر خیلی راه داره واسه درمان نگران نباش پدر منم دیسک کمر داره و امروز داشتم یک مقاله میخوندم در رابطه درمان دیسک کمر با لیزر بود خیلی جالب بود به نطرم لینکش رو میزارم بخون تو هم اگه خواستی
ببین اگه دنبال یه دکتر خوبی برای درمان دیسک کمر بهت دکتر زاهد ملک محمدی معرفی میکنم ایشون از بهترین جراحان ستون فقرات هستن که تو کارشون متخصص هستن من خودم پیش ایشون عمل کردم کاملا راضیم.